kkrzys69 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Witam serdecznie Niedawno zacząłem swoją podróż z detektorem. Wczoraj z ziemi wyszły takie oto przedmioty. Prosił bym o podanie informacji ich dotyczących. Mam co do nich przypuszczenia ale wolał bym znać zdanie ekspertów, z góry dziękuje.Pozdrawiam Krzysiek
kkrzys69 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Bardzo prawdopodobne ponieważ w pobliżu znalazłem wiele narzędzi typu pilnik, młotki oraz śruby i zawiasy. Dzięki za sugestie . Pozdrawiam
kkrzys69 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Witam serdecznie Niedawno zacząłem swoją podróż z detektorem. Wczoraj z ziemi wyszły takie oto przedmioty. Prosił bym o podanie informacji ich dotyczących. Mam co do nich przypuszczenia ale wolał bym znać zdanie ekspertów, z góry dziękuje.Pozdrawiam Krzysiek
220V Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ekspertem nie jestem, ale wszystkie przedmioty wyglądają na tzw. marki narzędziowe
Question
kkrzys69
Witam serdecznie
Niedawno zacząłem swoją podróż z detektorem. Wczoraj z ziemi wyszły takie oto przedmioty. Prosił bym o podanie informacji ich dotyczących. Mam co do nich przypuszczenia ale wolał bym znać zdanie ekspertów, z góry dziękuje.
Pozdrawiam Krzysiek
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.