kkrzys69 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Napisano 4 Kwiecień 2011 Witam serdecznie Niedawno zacząłem swoją podróż z detektorem. Wczoraj z ziemi wyszły takie oto przedmioty. Prosił bym o podanie informacji ich dotyczących. Mam co do nich przypuszczenia ale wolał bym znać zdanie ekspertów, z góry dziękuje.Pozdrawiam Krzysiek
kkrzys69 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Napisano 4 Kwiecień 2011 Bardzo prawdopodobne ponieważ w pobliżu znalazłem wiele narzędzi typu pilnik, młotki oraz śruby i zawiasy. Dzięki za sugestie . Pozdrawiam
kkrzys69 Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Napisano 4 Kwiecień 2011 Witam serdecznie Niedawno zacząłem swoją podróż z detektorem. Wczoraj z ziemi wyszły takie oto przedmioty. Prosił bym o podanie informacji ich dotyczących. Mam co do nich przypuszczenia ale wolał bym znać zdanie ekspertów, z góry dziękuje.Pozdrawiam Krzysiek
220V Napisano 4 Kwiecień 2011 Napisano 4 Kwiecień 2011 Ekspertem nie jestem, ale wszystkie przedmioty wyglądają na tzw. marki narzędziowe
Pytanie
kkrzys69
Witam serdecznie
Niedawno zacząłem swoją podróż z detektorem. Wczoraj z ziemi wyszły takie oto przedmioty. Prosił bym o podanie informacji ich dotyczących. Mam co do nich przypuszczenia ale wolał bym znać zdanie ekspertów, z góry dziękuje.
Pozdrawiam Krzysiek
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.