margor Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Napisano 2 Kwiecień 2011 Witam wszystkich, proszę o pomoc w id punc. Dwie na zapięciu, jedna na wewnętrznej obręczy. Tą z wyżłem zidentyfikowałem jako Austro-Węgry 1867-1922, 0,800 Wiedeń...? Ta pionowa to chyba oznaczenie wykonawcy, da się może dokladnie określić ?
margor Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Napisano 3 Kwiecień 2011 Tu chyba lepiej widać, widoczna różnica kolorów.
margor Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Napisano 2 Kwiecień 2011 Witam wszystkich, proszę o pomoc w id punc. Dwie na zapięciu, jedna na wewnętrznej obręczy. Tą z wyżłem zidentyfikowałem jako Austro-Węgry 1867-1922, 0,800 Wiedeń...? Ta pionowa to chyba oznaczenie wykonawcy, da się może dokladnie określić ?
Pytanie
margor
Witam wszystkich, proszę o pomoc w id punc. Dwie na zapięciu, jedna na wewnętrznej obręczy. Tą z wyżłem zidentyfikowałem jako Austro-Węgry 1867-1922, 0,800 Wiedeń...? Ta pionowa to chyba oznaczenie wykonawcy, da się może dokladnie określić ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.