wojlomza Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 Witam serdecznie jak nie ten dział to przepraszam. Poszukuje kiążki, tytułu książki o monetkach a raczej opisująca monetki wystepujące na naszych ziemiach, polskich ziemiach. Za pomoc z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomyss Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Mam 2:Tadeusz Kałkowski Tysiąc lat monety polskiej" Spis wg. lat i władców troszkę o odmianach duże (czarno-białe) foty, roszkę" historii. Polecam - co trafiłem to tam była :)A. Suchanek A. Kurpiewski Katalog popularny monet polskich i z polską związanych wybitych po roku 1915 oraz monet zastępczych władz lokalnych z ziem polskich" (mam z 2007 r. może są nowsze...) Ceny, odmiany, roczniki, fotki każdej (małe dość niestety). Też polecam szczególnie 2 część (notgeldy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojlomza Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 Wielkie dzięki, poszukuje właśnie takich książek. Bo chciałbym się dowiedzieć trochę więcej o monetach które znajduję. Jeszcze raz dzięki, zasięgnę lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojlomza Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 Mi bardzo przypadła do gustu stronka z netu właśnie znalazłem: www.m4n.pl/index.php przeglądam i jest wszystko czego potrzebuję. Może również i komuś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.