skarby Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 proszę o ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cowboys From Hell Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Zanim zaczną się śmiać że nie ma fotki:http://www.odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783I pamiętaj że najpierw musisz załadować fotkę a później dopiero dodajesz opis i odpowiadasz na forum.Jeżeli dalej się nie uda to pisz w czym problem.PZDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacho Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Dajcie mi dostęp do oprogramowania strony a w 10min nie trzeba będzie robić takich dziwnych ruchów. Przecież to chwila dla średnio-rozgarniętego programisty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 jacho - pewnie masz racje :)tylko nie zawsze o to chodzi, że świeżak" ma problem z załadowaniem zdjęć.często nowy user zakłada wątek, chwilę (dłuższą czy krótszą) to trwa zanim ukaże się na forum.Tymczasem nowy user znika ... i pojawia się ... po krótszej lub dłuższej chwili ... może nawet za dzień lub dwa ...trzeba czekać ... niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarby Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 Witam.Nareszcie udało mi sie dodać brakującą monetę do identyfikacji.chyba nikt nie będzie sie śmiał że nie umiałem wcześniej tego zrobić:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchista Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Przydałaby się druga strona monety. Na razie można powiedzieć tyle, że jest to moneta miasta Hameln. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.