czarnuch12km Napisano 28 Marzec 2011 Autor Napisano 28 Marzec 2011 urobek z soboty proszę o pomoc w identyfikacji tych części wszystko z jednego miejsca ale z pewnością nie z jednego pojazdu
wykop39 Napisano 28 Marzec 2011 Napisano 28 Marzec 2011 4 podstawy pod karabin , nakładka na gąskę ??- jakiś sdkfz . Daj wymiar tej nakładki z łańcuchem i sprężynami .
Laiso Napisano 12 Kwiecień 2011 Napisano 12 Kwiecień 2011 Witam. Spec zemnie żaden ale w smarach się trochę grzebałem..Z pierwszej fotki kółka od lewej poczynając: 1 Koło przekazania napędu być może z koła talerzowego lub ma magla, 2 jedno z kół rozrządu to akurat montowane na wał korbowy, 3 koło zamachowe, 4 zębatka koła talerzowego (cześć dyferencjału) co do pozostałych nie mam koncepcji.
czarnuch12km Napisano 28 Marzec 2011 Autor Napisano 28 Marzec 2011 nakładka jest od 250ki tak samo mniejszy sworzeń do łączenia gąsek większy chyba od 18tonowego celowo dałem zdjęcia wszystkich części bo sam mam w głowie mętlik .Koła zębate wyglądają na elementy skrzyni i tu pytanie do speców czy od 250, 18ki ciężarówki czy panzera
Pytanie
czarnuch12km
urobek z soboty proszę o pomoc w identyfikacji tych części wszystko z jednego miejsca ale z pewnością nie z jednego pojazdu
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.