Skocz do zawartości

Moneta do id. rex :/

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Link do wklejania zdjęć o Boski tyfusie na nic mi się zda bo painta nie używam z pobudek religijnych. Dlatego też imageshack jest dla mnie wygodniejszy!
Dodam też geniuszu, że image. ma opcje lupy po czym doskonale widać całą monetę !!! Więc jeżeli nie wiesz albo nie umiesz zapytaj.

Zatem treść ta sama:
http://img31.imageshack.us/i/201103281294.jpg/ oto link do zdjęcia, które przedstawia monetkę znalezioną niedawno. Jej średnica 18 mm, gr. około 0,5 mm. Na drugiej stronie widoczne tylko REX i nic poza tym. Na zdjęciu widoczny jakiś zarys ale ciężko cokolwiek powiedzieć.
Dodam tylko, że wyszła pomiędzy boratynką a kreutzerami.

ps. Na tym forum jestem od lat. Zawsze cechowała mnie kultura do forumowiczów ale na tak nedzne uwagi od byle platfusa na publicznym forum sobie nie pozwolę.
Napisano
a ja chamstwa i buractwa nie toleruję - mam na to alergię

a w odpowiedzi na twojego serdecznego maila - dziękuję za komplementy

oraz informuję cię, że w tytule wątku wystarczy samo : moneta", moneta miedziana" lub tym podobne (bez ID, proszę o ID, proszę o identyfikację - wszystko było w podanym linku) - bez dodatków słowno-muzycznych.

a jeżeli chodzi o zdjęcia - prośba o wstawianie na Forum, nie jest podyktowana moim widzimisię.
Zdjęcia z serwerów zewnętrznych po pewnym czasie znikają - potem nie wiadomo o co chodziło w identyfikacji.
Ty szczególnie lubujesz się w imageshack" i innych tego typu - uważam to co najmniej za samolubne, ponieważ w przyszłości, jak znikną twoje fotki - wątki które założyłeś staną się praktycznie bezwartościowe dla innych.
Dlatego prosimy o zdjęcia na Forum, a link może być jako dodatkowa opcja w lepszej rozdzielczości.

Gdybyś nie wiedział - Forum, a szczególnie działy ID, mają być : kompendium wiedzy o znaleziskach a nie formą pomocy w jedną stronę-do usera-przy identyfikacji znalezisk"

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 13:08 28-03-2011

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie