mi1945 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Witam kolegów kolekcjonerów.Prosze o pomoc,gdyż jestem nowym użytkownikiem.Moje pytanie bżmi:czy mogę legalnie kolekcjonowac bagnety z czasów wojny 1939-1945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 możesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 ogólnie nie ten dział! więc prośba do moda o przeniesienie postu tam gdzie jego miejsce na towarzyskie hp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozets Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Mi- broń biała w tym i bagnety nie są objęte jakimikolwiek ograniczeniami kolekcjonerskimi. Oczywiście nie należy chodzić po mieście z gołą szablą za paskiem od spodni. Czy z bagnetem w zębach. (Żartuję , choć nie do końca). (Chrząszcz brzmi w trzcinie w Szczebrzeszynie). Chociaż może być i tak: hsząszcz bżmi w tszcinie". Serial z Czesiem-zoombie daje jednak efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Swego czasu dowiadywaliśmy się w Komendzie Głównej Policji w Warszawie o zezwolenie na kolekcjonowanie broni białej po tym, jak jeden z policjantów z naszej komendy powiedział że takowe pozwolenie trzeba mieć. Odpowiedź była prosta- żadnych zezwoleń nie trzeba bo broń biała nie jest zakazana. Także swobodnie możesz się rozwijać w swoich zainteresowaniach dotyczących bagnetów z lat 1939-1945. <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.