jan-80 Napisano 25 Marzec 2011 Autor Share Napisano 25 Marzec 2011 Jak w temacie proszę wszystkich poszukiwaczy monetek o wstawianie fotek swoich osiągnięć.Jeśli zły dział to najserdeczniej przepraszam!!! Pozdrawiam Jan-80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantazja Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Wszyscy wstawiają fotki swoich monet w swoich tematach :)Myślę ,że nie ma potrzeby zakładania tematu ogólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzeźnik Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Panie Janie zapoda pan coś od siebie to może ta karawana ruszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Może temat jest ciekawy bo były by same najlepsze znajdki, ale kolega który go założył powinien zacząć od wstawienia fotki swojej najlepszej monetki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 To może ja pierwszy zacznę.Moja najlepsza-najcenniejsza moneta ze wszystkich znalezionych.Moneta-żeton z kantyny wermachtu z Bydgoszczy.Pozdrawiam i czekam na wasze najcenniejsze okazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominislaw93 Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Moje najlepsze z tego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominislaw93 Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Sorry za błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 No to i ja coś dorzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 Trafienie sprzed miesiąca.Grosz Praski Jan I LuksemburskiMam nadzieje, że nie będzie to najciekawsza moneta znaleziona w tym roku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.