ChrisFly Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Mam wielką prośbę:poszukuję ikonografii (zdjęcia, rysunki) odnośnie szczegółów zawieszenia tej ciężarówki. Szczególnie zależy mi na przodzie: zwrotnice, osłony przegubu kulowego.Wheels&Tracks #57 mam, internet przejrzałem ale niewiele znalazłem fotek pokazujących zawieszenie.Wiem, że co najmniej 2 sztuki powinny być w Polsce restaurowane (Robert L. i ?). Cel: odtworzenie konstrukcji, dla celów modelarskich.Z góry dziękuję i pozdrawiam,Krzysztof Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gebhardt Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Jezeli nie znasz to warto skomunikowac sie z Groucho Publishing w Niderlandach ('rvan.meel@wanadoo.nl'). Na pewno doskonale mozna z nim sie porozumiec po Angielsku. Zajmuje sie reprodukcja wojskowych rysunkow technicznych, WT i instrukcjami, w tym niemieckimi. Moje doswiadczenie jako klient b pozytywne, ceny b przystepne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisFly Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Dzięki Gebhardt za radę, sprawdzę.Mimo, że to dość nietypowa konstrukcja, myślę o zawieszeniu, to kilka rysunków technicznych krąży po świecie. Może jest zatem coś więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.