ChrisFly Napisano 24 Marzec 2011 Autor Share Napisano 24 Marzec 2011 Mam wielką prośbę:poszukuję ikonografii (zdjęcia, rysunki) odnośnie szczegółów zawieszenia tej ciężarówki. Szczególnie zależy mi na przodzie: zwrotnice, osłony przegubu kulowego.Wheels&Tracks #57 mam, internet przejrzałem ale niewiele znalazłem fotek pokazujących zawieszenie.Wiem, że co najmniej 2 sztuki powinny być w Polsce restaurowane (Robert L. i ?). Cel: odtworzenie konstrukcji, dla celów modelarskich.Z góry dziękuję i pozdrawiam,Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebhardt Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Jezeli nie znasz to warto skomunikowac sie z Groucho Publishing w Niderlandach ('rvan.meel@wanadoo.nl'). Na pewno doskonale mozna z nim sie porozumiec po Angielsku. Zajmuje sie reprodukcja wojskowych rysunkow technicznych, WT i instrukcjami, w tym niemieckimi. Moje doswiadczenie jako klient b pozytywne, ceny b przystepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrisFly Napisano 25 Marzec 2011 Autor Share Napisano 25 Marzec 2011 Dzięki Gebhardt za radę, sprawdzę.Mimo, że to dość nietypowa konstrukcja, myślę o zawieszeniu, to kilka rysunków technicznych krąży po świecie. Może jest zatem coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.