Czlowieksniegu Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 Miast Forum: Miejsca warte odwiedzeniawinno być Miejsca nie warte odwiedzenia.
pderkacz Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 tytuł powinien być MIEJSCA WARTE ZASYPANIA
jacollo Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Myśmy wczoraj kopali w okolicy leśnicy. Ta sama sytuacja, doły na pół metra, wszędzie rozpieprzone łuski lotki od moździerzy, stalowy złom, co się dało zasypałem, ale i tak dużo zostało. Ręce opadają.
poldek175 Napisano 8 Kwiecień 2011 Napisano 8 Kwiecień 2011 Potwierdzam słowa Jacka.Tragedia,ale to nie jedyne miejsce we Wrocławiu,które tak wygląda:-(
pacior666 Napisano 11 Kwiecień 2011 Napisano 11 Kwiecień 2011 Witam kolegów to żadna nowość ten lasek to tak wygląda od piętnastu lat,ostatnio jak tam byłem widziałem gościa z wyrywaczem jakimś takim MD stał w dziurze po pas i czegoś tam szukał a najlepsze było że ta dziura była jakby dopiero co wykopana ,a on używał wyrywacza metr po niżej gruntu.Nie wiem z jakim efektem ale wyglądało to dziwnie .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.