Hansdekawka Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Jestem w szoku,nie wierzę,jeszcze niedawno umawialiśmy się na NK na wypad na urodzinydo Christiana Timmermanna, bo obaj zostaliśmy zaproszeni,mieliśmy jechać razem.POLSKA ZABYTKOWA, MOTOCYKLOWA ODNIOSŁA WIELKĄ STRATĘNormalnie dalej mam ciarki,Krzysztof , napisz ,że to taki gupi żart,PROSZĘĘĘ,choć znając Cię wiem, że nie żartujesz :((Pogrążony w bólu idę do piwnicy,łykiem ambrozji uczczę pamięć Kolegi,wspomnę....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Nieznałem człowieka bo należe do następnego pokolenia pasjonatów zabytkowej motoryzacji ale sądząc po Waszych słowach właśnie od takich ludzi jak P.śp Grzegorz przejmuje się wiedzę aby przekazać ją nastepnym. Każda strata takiego konesera a przede wszystkim jeszcze młodego człowieka jest niepowetowana...Szkoda że nie miałem okazji choć przez podstodolniaki lub Rotor go poznać i pewnie nie tylko o motocyklach ale i o AK bym sie wiele dowiedział ............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
db Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Szkoda Grzegorza, budował ruch weterański w naszym mieście i ciekawie był z nim rozmawiać o weteranach. Napewno na stałe zapisał się w mojej pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.