Powerharnas Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Witam,Mam problem z id tej oto klamerki. Znaleziona w pobliżu Gorlic.. Jakieś pomysły?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Powerharnas Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 Pewnie nic nie pomogę mówiąc, że została znaleziona w pobliżu carskich ziemianek, a w promieniu 1 m wyszły jeszcze 2 zaczepy od klamer austro-węgierskich, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopacz18-82r Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 solidnie wykonana - ja osobiście takiej nie widziałem - może być ciekawostka - trzeba poczekać na huka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopacz18-82r Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 tzw kontekst w tym przypadku raczej niewiele wniesie do tematu - na dzień dzisiejszy nie postawimy kropki nad i - cierpliwie czekać - może ktoś rozpozna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopacz18-82r Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 ...człowiek taki niecierpliwy - poszukałem trochę na naszym forum - myślę że taka sama - mam nadzieję że huk poszerzył swoją wiedzę - bo inaczej umarł w butach:) http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=671620#1069943 - pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
huk 100 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 witam :) dalej bym się skłaniał ku zachodowi - patrząc na sposób mocowania pasa oraz wymiary ale oczywiście pewności nie mam , tym bardziej iż to już druga klamra , znalazłem coś podobnego Straży Pożarnej - z okresu republiki Weimarskiej -pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Powerharnas Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Witam,Mam problem z id tej oto klamerki. Znaleziona w pobliżu Gorlic.. Jakieś pomysły?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Powerharnas
Witam,
Mam problem z id tej oto klamerki. Znaleziona w pobliżu Gorlic.. Jakieś pomysły??
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.