Skocz do zawartości

wyniki mojej salamandry

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

a to dragonka z 1906 r, znaleziona w Ostrowie Lubelskim podczas poszukiwania rzekomego garnka z złotymi talarami :) garnka nie znalazłem ale na otarcie łez taka szabelka wyszła ;)

Napisano
Wiele zdjęć niestety gdzieś mi wcięło a było ich jeszcze trochę :( wiele skarbów nie zostało sfotografowane bo nie było do tego sprzętu w terenie :( obiecuję poprawę i jak będzie coś nowego to będę się Wam tym chwalił :)
pozdrawiam Was wszystkich serdecznie
Szczurek

Ps. Nie ma się czym chwalić ale tak jak napisałem na samym początku są to moje skarby" bezcenne :)
Napisano
OD RAZU OŚWIADCZAM, ŻE WSZYSTKIE PRZEDSTAWIONE NA FOTKACH PRZEDMIOTY SĄ BEZPIECZNE, NIE POSIADAJĄ MATERIAŁÓW NIEBEZPIECZNYCH I SĄ ZGODNE Z USTAWĄ O BRONI I AMUNICJI..."

A sploneczki to co? ;)

Pozdrawiam i gratuluje fantow.
Napisano
Czy twoja siostra nie ma przypadkiem na imie Magda?? Nie maiał byś ochoty na jakis wspólny wypadaik? To mój adres e-mail frankensztajn6@inteeria.pl odp
  • 2 months later...
Napisano

a to z drugiego kwietniowego :) złom i tyla... ta fotka i ta wyżej to w sumie z jednego miejsca. Znalazłem na mapach moich okolic z 1915 r miejscowość a na mapach z 1941 i późniejszych już jej nie było :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie