mlody pomern Napisano 16 Marzec 2011 Autor Napisano 16 Marzec 2011 prosze o pomoc w identydikacjii tej blachy . jestem w jej posiadaniu droga wymiany . na blaszkach kompletnie sie nie znam i prosze nie odsylac mnie do innych linkow . co to za jednostka i gdzie walczyla . z gory wielkie dzieki za pomoc
mlody pomern Napisano 16 Marzec 2011 Autor Napisano 16 Marzec 2011 prosze o pomoc w identydikacjii tej blachy . jestem w jej posiadaniu droga wymiany . na blaszkach kompletnie sie nie znam i prosze nie odsylac mnie do innych linkow . co to za jednostka i gdzie walczyla . z gory wielkie dzieki za pomoc
coriolan Napisano 16 Marzec 2011 Napisano 16 Marzec 2011 Volkssturm - batalion marszowy z Gdańska /XX - okręg partyjny Danzig/
coriolan Napisano 16 Marzec 2011 Napisano 16 Marzec 2011 A tu taka sama,z nr indyw 156 :http://www.wehrmacht-awards.com/FORUMS/showthread.php?p=3673710
Pytanie
mlody pomern
prosze o pomoc w identydikacjii tej blachy . jestem w jej posiadaniu droga wymiany . na blaszkach kompletnie sie nie znam i prosze nie odsylac mnie do innych linkow . co to za jednostka i gdzie walczyla . z gory wielkie dzieki za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.