cryssmar Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Trafiła mi się dzisiaj taka tubka. Jest na niej napisane coś po niemiecku. Znaleziona w okolicy baraków RAD. Jeden z napisów które udało mi się odczytać: 3 Köpfe verbürgen. Jest to tubka po paście do zębów czy po szamponie?
cryssmar Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Już wiem co to jest;) Jest to tubka po paście do pielęgnacji mebli produkcji Otto Kossacka z Duseldorfu :) Pozdro
cryssmar Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy jest możliwość naprostowania tak pogniecionej tubki?
hugo12345 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 slowa te oznaczaja doslownie GWARANCJE 3 GLOW a potrafisz rozszyfrowac jeszcze jakies inne slowa
cryssmar Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Trafiła mi się dzisiaj taka tubka. Jest na niej napisane coś po niemiecku. Znaleziona w okolicy baraków RAD. Jeden z napisów które udało mi się odczytać: 3 Köpfe verbürgen. Jest to tubka po paście do zębów czy po szamponie?
Question
cryssmar
Trafiła mi się dzisiaj taka tubka. Jest na niej napisane coś po niemiecku. Znaleziona w okolicy baraków RAD. Jeden z napisów które udało mi się odczytać: 3 Köpfe verbürgen. Jest to tubka po paście do zębów czy po szamponie?
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.