cryssmar Napisano 13 Marzec 2011 Autor Napisano 13 Marzec 2011 Trafiła mi się dzisiaj taka tubka. Jest na niej napisane coś po niemiecku. Znaleziona w okolicy baraków RAD. Jeden z napisów które udało mi się odczytać: 3 Köpfe verbürgen. Jest to tubka po paście do zębów czy po szamponie?
cryssmar Napisano 19 Lipiec 2011 Autor Napisano 19 Lipiec 2011 Już wiem co to jest;) Jest to tubka po paście do pielęgnacji mebli produkcji Otto Kossacka z Duseldorfu :) Pozdro
cryssmar Napisano 13 Marzec 2011 Autor Napisano 13 Marzec 2011 Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy jest możliwość naprostowania tak pogniecionej tubki?
hugo12345 Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 slowa te oznaczaja doslownie GWARANCJE 3 GLOW a potrafisz rozszyfrowac jeszcze jakies inne slowa
cryssmar Napisano 13 Marzec 2011 Autor Napisano 13 Marzec 2011 Trafiła mi się dzisiaj taka tubka. Jest na niej napisane coś po niemiecku. Znaleziona w okolicy baraków RAD. Jeden z napisów które udało mi się odczytać: 3 Köpfe verbürgen. Jest to tubka po paście do zębów czy po szamponie?
Pytanie
cryssmar
Trafiła mi się dzisiaj taka tubka. Jest na niej napisane coś po niemiecku. Znaleziona w okolicy baraków RAD. Jeden z napisów które udało mi się odczytać: 3 Köpfe verbürgen. Jest to tubka po paście do zębów czy po szamponie?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.