werewolf Napisano 12 Marzec 2011 Autor Share Napisano 12 Marzec 2011 witammam pytanie czy wg Was warto pomoczyć ją jeszcze w kwasie?zdjęcia słabe ale widać co nie co..moczyła się 2 dni z przerwami.. czy zejdzie ta rdza z zagłębień? pucha byłą wrzucona chyba do przygasającego ogniska bo z jednej strony jest mocno skorodowana (jakby przepalona) więc nie wiem czy ją męczyć dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 12 Marzec 2011 Autor Share Napisano 12 Marzec 2011 tu ładnie zaprezentowany stan przed" zaznaczony paskiem ;)nie musi być idealnie jak dla mnie tylko może ktoś doradzi czy kwas usunie jeszcze tą rdze bo ostatnim razem już nie widać takich różnic po wyjęciu a nie chcę jej zniszczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 Kolego już nie ma sensu więcej moczyć. Teraz dobrze zakonserwować, a większe ogniska rdzy które zostały próbuj czyścić punktowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.