GEORG101 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Witam,dzisiaj wylazł z ziemi(wyskoczył-było by za delikatne określenie) taki oto stary akumulator.Mam pytanie czy to jest przedwojenna produkcja?Niosłem aku prawie 3 kilometry a lekkie nie było,mam na dzieje ,że nie na daremno.
GEORG101 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Witam,dzisiaj wylazł z ziemi(wyskoczył-było by za delikatne określenie) taki oto stary akumulator.Mam pytanie czy to jest przedwojenna produkcja?Niosłem aku prawie 3 kilometry a lekkie nie było,mam na dzieje ,że nie na daremno.
kickerman Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 http://www.hoppecke.pl/index.php?strona=202tutaj masz link do strony producenta i historii firmy
GEORG101 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Dzięki ale stronę już przeglądałem i niestety nie jestem w stanie stwierdzić jakie są lata produkcje tegoż akumulatora.Może ktoś inny wie więcej?
Question
GEORG101
Witam,dzisiaj wylazł z ziemi(wyskoczył-było by za delikatne określenie) taki oto stary akumulator.Mam pytanie czy to jest przedwojenna produkcja?Niosłem aku prawie 3 kilometry a lekkie nie było,mam na dzieje ,że nie na daremno.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.