Brzęczyszczykiewicz Napisano 18 Marzec 2011 Napisano 18 Marzec 2011 Nie każdemu się chce zawracać głowę oddzielnym zakupem za parę złotych oszczędności. Szczególnie jeśli ktoś kupuje Dominatora, to z pewnością nie będzie miał z tym problemu ;)Lepiej wykonany komplet szczotek Yato kupisz na Allegro za 12 złotych z przesyłką. Tylko po co to komu?
armand Napisano 18 Marzec 2011 Napisano 18 Marzec 2011 Szczoteczka, z włosiem z tworzywa sztucznego, jest idealna do czyszczenia monet [z wyjątkiem srebrnych i złotych:)] na polu z oblepiającej ją ziemi, jak i do czyszczenia drobnych przedmiotów metalowych, których kształtu i przeznaczenia po wykopaniu nie jesteśmy pewni. Właśnie teraz jest świetna pora na szczoteczki :), jest mokro i lepko i tak będzie chyba do końca marca.Dobrze też mieć przy sobie orebkę strunową" na drobne fanty, gaz pieprzowy na psy i lekką plastikową fińską finkę ze sklepu wędkarskiego.
SHarky Napisano 18 Marzec 2011 Napisano 18 Marzec 2011 Na drobne fanty to nabyłem u Pana Wojciecha elegancki pokrowiec z firmowym nadrukiem :) Zawsze to miło posiadać dobrej jakości bajer :)
kempa Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 A jak wyglądają zasięgi w ziemi?tak na oko..są mniek wiecej takie jak Armand podaje?pozdrawiam
SHarky Napisano 19 Marzec 2011 Napisano 19 Marzec 2011 Jeżeli zasięgi Prospectora2 są takie same jak na Prospectora to muszę powiedzieć że przy testach na poprzedniku miałem wartości nawet wyższe niż podaje Pan Wojciech.
adamchor7 Napisano 31 Marzec 2011 Napisano 31 Marzec 2011 Witam.Szczerze polecam Prospectora 2, którego mam od kilku wypraw.Kumple chodzą z Argo i Omega 8000 i naprawdę złego słowa nie można powiedzieć.Oczywiście wszystko zależy od tego, nad czym się stanie... :)Pozdrawiam Armanda, naprawdę udany sprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.