Skocz do zawartości

armand prospector 2. użytkownicy

shark84

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie każdemu się chce zawracać głowę oddzielnym zakupem za parę złotych oszczędności. Szczególnie jeśli ktoś kupuje Dominatora, to z pewnością nie będzie miał z tym problemu ;)

Lepiej wykonany komplet szczotek Yato kupisz na Allegro za 12 złotych z przesyłką. Tylko po co to komu?
Napisano
Szczoteczka, z włosiem z tworzywa sztucznego, jest idealna do czyszczenia monet [z wyjątkiem srebrnych i złotych:)] na polu z oblepiającej ją ziemi, jak i do czyszczenia drobnych przedmiotów metalowych, których kształtu i przeznaczenia po wykopaniu nie jesteśmy pewni. Właśnie teraz jest świetna pora na szczoteczki :), jest mokro i lepko i tak będzie chyba do końca marca.
Dobrze też mieć przy sobie orebkę strunową" na drobne fanty, gaz pieprzowy na psy i lekką plastikową fińską finkę ze sklepu wędkarskiego.
Napisano
Na drobne fanty to nabyłem u Pana Wojciecha elegancki pokrowiec z firmowym nadrukiem :) Zawsze to miło posiadać dobrej jakości bajer :)
Napisano
Jeżeli zasięgi Prospectora2 są takie same jak na Prospectora to muszę powiedzieć że przy testach na poprzedniku miałem wartości nawet wyższe niż podaje Pan Wojciech.
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam.
Szczerze polecam Prospectora 2, którego mam od kilku wypraw.
Kumple chodzą z Argo i Omega 8000 i naprawdę złego słowa nie można powiedzieć.
Oczywiście wszystko zależy od tego, nad czym się stanie... :)
Pozdrawiam Armanda, naprawdę udany sprzęt.
  • 3 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie