aloneelephant Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Witam serdecznie, jestem tu nowy. Mam problem z identyfikacja monetki. Kolega polecil wlasnie to forum. Mam nadzieje ze ktos bedzie coś o niej wiedziałTrafiła się już dawno, ale nie wzbudzała dotychczas zainteresowania. Monetka jest mała, ledwie 13mm. Rewers całkowicie nie czytelny lub monetka jednostronna. Zdjecie robione przez lupe. Fisher wskazuje 19-23 w identyfikacji. Z góry dziekuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 witajkolega dobrze ci polecił, bo tu są sami najlepsi - śmietanka i elita :))a tak już na poważnie - przyznam szczerze, że ze zdjęcia niewiele da się wyczytać ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
faraon1 Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Może coś w tym kierunku trochę podobna . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maras2 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 celtyckie złotko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.