Shark14_a1 Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Dziś posmigałem z wykrywką, wszystko ładnie, pięknie, aż do czasu. Po trzech godzinach chodznie (akumulator naładowany na full), trafiłem na sygnał w okopie. Wyłączyłem wykrywacz i zabieram się do rycia. Po wykopaniu dziury, chce sprawdzić czy głębiej nic nie siedzi. Włączyłem wykrywacz i nic,zero odzewu. Czerwona lampka na konsoli się pali, nie piszczy, nie buczy, wskazówka nie chodzi, ogólnie zero reakcji wykrywacza na metal, tak jakby był wyłączony.Wróciłem do domu, włączyłem go do ładowania, odczekałem dwie godzinki, włączam i dalej to samo. Czy któryś z Was wie co jest z nim grane?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmax78 Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Stawiałbym na brak łączenia na kablach....może włącznik....bardzo ciężko zlokalizować usterkę na odległość. Czy posiadasz ładowarkę, która informuje o procesie ładowania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmax78 Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Nie doczytałem, że dioda się świeci....w takim razie może nie łączyć na cewce. Zrób głos na max. po czym włacz i wyłącz wykrywacz, jednocześnie nasłuchując, czy w głośniku słychać jakieś dźwięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Sprawdź wtyczki czy dociśnięte/dokręcone oraz kabel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shark14_a1 Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 dioda ładowania na ładowarce się świeci, ale za to przestała się palić dioda na konsoli :( włączam pstyryczek i nic - zimny jak trup.wtyczki są dociśnięte, kable nie porwane, z tego co wiem akumulator był nie dawno wymieniany w serwisie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias1 Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 najlepiej dzwoń do sapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Być może przełącznik,u mnie niekiedy trzeba mocníej w prawo go przycisnąć,spróbuj do oporu w prawo. Jeśli nie załapie to faktycznie drynij do p.Knota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.