hazeldrum Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Witam mam pytanie jaki wykrywacz kupić interesuje mnie kolorowa drobnica i gróba militarka czyli coś uniwersalnego na wykrywacz mogę przeznaczyć max 2000zł obecnie posiadam HS-3 smętka miałem już wykrywacze takie jak salamandra vlf-5khz,Rutus PROxima,Garrett Ace 250,Rutus Argo z góry dziękuje za pomoc.
SHarky Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 WitamA to złe wykrywacze były?? Ja nie widzę nic lepszego w tej cenie.
maxim026 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 za 2 tyś złoty to może lakis MD .Albo jeszcze następne 2 i coś kupisz. Dlaczego Argo pogoniłeś do żyda ????
NICO76 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 witam.a kolego jesli moge zapytac to ktory z tych wykrywaczy co miales jest dobry bo ja chcialbym kupic i niewiem ktory wybrac,zastanawialem sie nad hs-3 lub rutusem proxima,argo.ja w twoim pytaniu ci niepomoge jestem nowy ale moze ty mi cos doradzisz,tez taki uniwersalny,glownie na militarke ale i kolorkiem tez bym niepogardzil dzieki pozdrawiam
dariusz.01 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ja drogi kolego wpisałem sobie nazwę wykrywcza, który chcę zakupić w wyszukiwarce forum( za poradą jednego z panów -fachowców) i wszystko było jasne,że : decyzję podejmuję samodzielnie w oparciu o moje kryteria i moje zaprogramowanie na zadowolenie.Na bodajże 6 stron wpisów,było 5-7 konkretnych porad.A swoją drogą to proszę podrzucić opinię jak sprawował się koledze Argo ? Czy to możliwe, że już go kolega miał w użytkowaniu? Tyle kolega miał już sprzętu ? Ja oczywiście nie powinienem się tu wogóle wypowiadać (bo nie mam jeszcze wykrywacza), ale zaryzykuję...
sza.man Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 a może zmienić temat wątku na: nie masz nic to powiedzenia - zabierz głos!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.