Jump to content

Jaki wykrywacz kupić interesuje mnie kolorowa drobnica i gróba militarka do 2000zł

hazeldrum

Recommended Posts

Witam mam pytanie jaki wykrywacz kupić interesuje mnie kolorowa drobnica i gróba militarka czyli coś uniwersalnego na wykrywacz mogę przeznaczyć max 2000zł obecnie posiadam HS-3 smętka miałem już wykrywacze takie jak salamandra vlf-5khz,Rutus PROxima,Garrett Ace 250,Rutus Argo z góry dziękuje za pomoc.

witam.a kolego jesli moge zapytac to ktory z tych wykrywaczy co miales jest dobry bo ja chcialbym kupic i niewiem ktory wybrac,zastanawialem sie nad hs-3 lub rutusem proxima,argo.ja w twoim pytaniu ci niepomoge jestem nowy ale moze ty mi cos doradzisz,tez taki uniwersalny,glownie na militarke ale i kolorkiem tez bym niepogardzil dzieki pozdrawiam

Ja drogi kolego wpisałem sobie nazwę wykrywcza, który chcę zakupić w wyszukiwarce forum( za poradą jednego z panów -fachowców) i wszystko było jasne,że :
decyzję podejmuję samodzielnie w oparciu o moje kryteria i moje zaprogramowanie na zadowolenie.
Na bodajże 6 stron wpisów,było 5-7 konkretnych porad.
A swoją drogą to proszę podrzucić opinię jak sprawował się koledze Argo ? Czy to możliwe, że już go kolega miał w użytkowaniu?
Tyle kolega miał już sprzętu ?
Ja oczywiście nie powinienem się tu wogóle wypowiadać (bo nie mam jeszcze wykrywacza), ale zaryzykuję...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information