hazeldrum Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Witam mam pytanie jaki wykrywacz kupić interesuje mnie kolorowa drobnica i gróba militarka czyli coś uniwersalnego na wykrywacz mogę przeznaczyć max 2000zł obecnie posiadam HS-3 smętka miałem już wykrywacze takie jak salamandra vlf-5khz,Rutus PROxima,Garrett Ace 250,Rutus Argo z góry dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHarky Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 WitamA to złe wykrywacze były?? Ja nie widzę nic lepszego w tej cenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyber Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Może White's 5900 Di Pro Sl lub 6000 Di Pro Sl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielony. Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Z tym Argo to szybko się uwinołeś:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim026 Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 za 2 tyś złoty to może lakis MD .Albo jeszcze następne 2 i coś kupisz. Dlaczego Argo pogoniłeś do żyda ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHarky Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ładne pośmiewisko kolega robi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NICO76 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 witam.a kolego jesli moge zapytac to ktory z tych wykrywaczy co miales jest dobry bo ja chcialbym kupic i niewiem ktory wybrac,zastanawialem sie nad hs-3 lub rutusem proxima,argo.ja w twoim pytaniu ci niepomoge jestem nowy ale moze ty mi cos doradzisz,tez taki uniwersalny,glownie na militarke ale i kolorkiem tez bym niepogardzil dzieki pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariusz.01 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ja drogi kolego wpisałem sobie nazwę wykrywcza, który chcę zakupić w wyszukiwarce forum( za poradą jednego z panów -fachowców) i wszystko było jasne,że : decyzję podejmuję samodzielnie w oparciu o moje kryteria i moje zaprogramowanie na zadowolenie.Na bodajże 6 stron wpisów,było 5-7 konkretnych porad.A swoją drogą to proszę podrzucić opinię jak sprawował się koledze Argo ? Czy to możliwe, że już go kolega miał w użytkowaniu? Tyle kolega miał już sprzętu ? Ja oczywiście nie powinienem się tu wogóle wypowiadać (bo nie mam jeszcze wykrywacza), ale zaryzykuję... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sza.man Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 a może zmienić temat wątku na: nie masz nic to powiedzenia - zabierz głos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.