hazeldrum Napisano 6 Marzec 2011 Autor Napisano 6 Marzec 2011 Witam mam pytanie jaki wykrywacz kupić interesuje mnie kolorowa drobnica i gróba militarka czyli coś uniwersalnego na wykrywacz mogę przeznaczyć max 2000zł obecnie posiadam HS-3 smętka miałem już wykrywacze takie jak salamandra vlf-5khz,Rutus PROxima,Garrett Ace 250,Rutus Argo z góry dziękuje za pomoc.
SHarky Napisano 12 Marzec 2011 Napisano 12 Marzec 2011 WitamA to złe wykrywacze były?? Ja nie widzę nic lepszego w tej cenie.
krzyber Napisano 12 Marzec 2011 Napisano 12 Marzec 2011 Może White's 5900 Di Pro Sl lub 6000 Di Pro Sl?
maxim026 Napisano 12 Marzec 2011 Napisano 12 Marzec 2011 za 2 tyś złoty to może lakis MD .Albo jeszcze następne 2 i coś kupisz. Dlaczego Argo pogoniłeś do żyda ????
NICO76 Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 witam.a kolego jesli moge zapytac to ktory z tych wykrywaczy co miales jest dobry bo ja chcialbym kupic i niewiem ktory wybrac,zastanawialem sie nad hs-3 lub rutusem proxima,argo.ja w twoim pytaniu ci niepomoge jestem nowy ale moze ty mi cos doradzisz,tez taki uniwersalny,glownie na militarke ale i kolorkiem tez bym niepogardzil dzieki pozdrawiam
dariusz.01 Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 Ja drogi kolego wpisałem sobie nazwę wykrywcza, który chcę zakupić w wyszukiwarce forum( za poradą jednego z panów -fachowców) i wszystko było jasne,że : decyzję podejmuję samodzielnie w oparciu o moje kryteria i moje zaprogramowanie na zadowolenie.Na bodajże 6 stron wpisów,było 5-7 konkretnych porad.A swoją drogą to proszę podrzucić opinię jak sprawował się koledze Argo ? Czy to możliwe, że już go kolega miał w użytkowaniu? Tyle kolega miał już sprzętu ? Ja oczywiście nie powinienem się tu wogóle wypowiadać (bo nie mam jeszcze wykrywacza), ale zaryzykuję...
sza.man Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 a może zmienić temat wątku na: nie masz nic to powiedzenia - zabierz głos!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.