pako151515 Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Witam. Zakupiłem Minelaba X-terre 705 i akurat nie mam instrukcji obsługi po za tym prawie już wszystko rozumiem oprócz 2-rzeczy. Otóż tryb 1,2,3,4 co to za tryby dokładna nazwa i o czym świadczy parasolka na ekranie i jak ją wyłączyć. Zdrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
martino08 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 1,2,3,4 to wzorce dyskryminacjiTryb plażowy wyłączasz trzymając Ground Balance przez 3 sekundy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako151515 Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 No to już rozumiem instrukcję:D I nawet już doszedłem jak parasolkę się wyłącza ryb plażowy" ogółem wykrywka ma 3 tryby pracy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanWorden Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Zgadza się, parasolka" to specjalny tryb plażowy. Radzę jednak uważać z polską instrukcją bo zawiera bardzo poważne błędy tłumaczenia. Zerknij tu: http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4402&postdays=0&postorder=asc&start=0PozdrawiamVW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.