jacho Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5ICFbJ35EXEBiorąc pod uwagę, ze cewkę prowadzi się 3-4cm nad gruntem to boratynkę można uważać za wielki sukces :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
małrer Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 najlepiej sie szuka chińczykiem monetek pod domowym dywanem i to można pominac:))pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidzok Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 pod domowym dywanem to dobry ma sygnał bo jest zbrojenie:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadziu6 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Dla potomnych. Ogłoszenie z działu: SprzedamOddam za darmo Wykrywacz Md .Uszodzona jest tylko rurka aluminiwa bo ostatnio zawinełem nim o drzewo na poszukiwaniach. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
sza.man Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 widziałem fanty trafione emdekiem, przy których niejeden własciciel etraca by się polał z zazdrosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim026 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 a ja widziałem fanty wyciągane bez żadnej wykrywki i powiem ze muzeum chciało by mieć z takich fantów wystawke a by było co wystawiać.Nie wykrywacz a miejsc jest ważne . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.