Skocz do zawartości

garrett euro ace

czarek100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie ma jak to niemożność uznania braku racji. Temat nie jest o tym, że to sprzęt nowoczesny i czy Cibola nadaje się do odnajdywania przysypanych górników, ale czy z EuroAce można coś sensownego wycisnąć.

Jak widać EA z dużą cewką wyciąga deklarowane wcześniej 40cm i to chyba zamyka temat ostatecznie.
  • Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
drogi maufraisie...czy coś w tym stylu( to jest dopiero bezsens),jeżeli już czytasz moje wcześniejsze posty i jesteś taki spięty i niepewny siebie , że do każdej odpowiedzi musisz się specjalnie przygotować to czytaj chociaż dokładnie...o delcie było dawno...przewinęło się juz kilka sprzętów, więc mam skalę porównawczą,( w przeciwieństwie do ciebie) i to co piszesz o euroace mówi wiele o Tobie + używanie słowa ino" charakterystycznego dla bezmózgowców i ludzi z marginesu ....
określam Cię -"Jaki nick taki użytkownik? :D Ewentualnie, że "pluszak to stan Twojego umysłu?- Otóż nie... a mógłbym przecież, hm?"
jestes koleżko malutki i śmieszny , próbujesz dorównać Brzęczyszczykiewiczowi jak widzę , ale do mistrz Ci tak daleko jak euroace do f75, więc mam prośbę: weź swoje euroace , przytul , porozmawiaj, cmoknij(potem już jakoś pójdzie) i uwierz mi , jesteście dla siebie stworzeni...tak samo beznadziejni :)
bez odbioru kmiotku.
Napisano
i jeszcze dwa słowa do innych uczestników dyskusji...koledzy szanujmy się troszkę , bo znowu nastąpi sytuacja taka jak obecnie, a mianowicie: koleżka , który pożycza sprzęt od swojego chłopaka , udawadnia poszukiwaczom z wieloletnim stażem , że są delikatnie mówiąc niesprawni umysłowo , bo nie dociera do nas ,że to euroace jest najlepsze!!!
litości!!!! no jak można twierdzić ,że poznało się specyfikę sprzętu używając go kilkukrotnie...jak trzeba się wysilać ,żeby chociaż trochę wykreować siebie na inteligenta i po co?
niesamowite....ale jednak dramat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie