WST 1939 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Napisano 1 Marzec 2011 Witam was serdecznie, wśród moich nieśmiertelników całych, i tych połamanych są również dwie małe blaszki, a raczej 1/4 nieśmiertelnika których nie identyfikowałem. Że są to kopie to wykluczone. Jakoś tak zastanowiło mnie co mam w tych kawałkach.
WST 1939 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Napisano 1 Marzec 2011 Witam was serdecznie, wśród moich nieśmiertelników całych, i tych połamanych są również dwie małe blaszki, a raczej 1/4 nieśmiertelnika których nie identyfikowałem. Że są to kopie to wykluczone. Jakoś tak zastanowiło mnie co mam w tych kawałkach.
WST 1939 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Napisano 1 Marzec 2011 Kawałek nr 1, stąd moje pytanie, dlaczego te 779 jest przekreślone, oraz dlaczego jest napisane LDF ?!.
WST 1939 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Napisano 1 Marzec 2011 Kurczę, drugiego zdjęcia praktycznie nie widać, może jutro cykne fotkę jak będę miał aparat inny niż telefoniczny ale jest na nim :Gen. Kp G.
Pytanie
WST 1939
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.