kurzo1 Napisano 27 Luty 2011 Autor Napisano 27 Luty 2011 Witam posiadam takie oto koła ale nie wiem od czego są może ktoś będzie wiedział.Koła są ciężkie ważą gdzieś około 25kg.
kurzo1 Napisano 27 Luty 2011 Autor Napisano 27 Luty 2011 Witam posiadam takie oto koła ale nie wiem od czego są może ktoś będzie wiedział.Koła są ciężkie ważą gdzieś około 25kg.
kurzo1 Napisano 27 Luty 2011 Autor Napisano 27 Luty 2011 No tak jak widać na powyższych zdjęciach to są koła zębate ale tu się nasuwa pytanie od czego to,bo przecież nie od sieczkarni hehe:)
tyfus Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 morze to jest słone ...cobra10225 - przeczytaj może regulamin działu ... coś tam napisane jest na temat kasztanienia, czyli bezsensownych wpisów.jak chcesz jojczyć - poszukaj sobie w sieci odpowiedniego forum - grzecznie uprzedzam i proszę :)
Pytanie
kurzo1
Witam posiadam takie oto koła ale nie wiem od czego są może ktoś będzie wiedział.Koła są ciężkie ważą gdzieś około 25kg.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.