tofik84 Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Witam proszę o pomoc jaki wykrywacz kupić a może Garrett AT PRO ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim026 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 witam do tych dwóch wykrywekco podane są w tytule to niemaco porównywac nawet Garreta AT PRO bo to lekka komedja. POsiadałem F 75 jest toszybki wykrywacz bardzo czuły i głęboki na drobnice, niedawno zmieniłem F 75 na F 75 LTD i ten jest jeszce głębszy. Co do Minelaba to znajomy posiada ten sprzęt i tesz gochwalił , Minelab jest troszke tródniejszy w obsłudze i wolniejszy . na temat tych wykrywek pisano na forum są to 2 bardzo dobre wykrywacze ,ci co mają Fishera togo będa chwalić a ci co mają Minelaba bendągo chwalic. Wienc i w tym wątku bedzie kilka sporów:))) . Kiedy miałem Minelaba QATRO MP ale mi ten mół wogule nie podpasił i te jego skowrońskie poloty , pobył u mnie kilka dni i poszedł w tłum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyber Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 maxim026, chłopie oczy bolą, miej litość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacho Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Jeśli lubisz zamiatać powoli i metodycznie uważnie wsłuchując się w każdy z dziesiątek dźwięków wydawanych przez wykrywkę to bierz Minelaba.Jeśli wolisz zamiatać szybko reagując na pojedyncze dźwięki a jednocześnie akceptujesz mniejsze możliwośći strojenia i mniej dokładną identyfikację to weź F75. Link to comment Share on other sites More sharing options...
talgo Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Lub jeżeli wolisz szybciej przemiatać mieć lepszą identyfikacje oglądnij się za F75 LTD Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanWorden Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Porady lecą aż miło patrzeć a przecież tofik84 nawet nie napisał czego i gdzie ma zamiar szukać, ani nie wspomniał jakie ma doświadczenie:)) PozdrawiamVW Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofik84 Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 Witam panowie nie mam za dużego doświadczenia chodzę jakieś 4 lata ale niestety mam kanarka fajne fanty nim wyciągnąłem ale czas go zmienić boję się tego że ciężko mi będzie na innym sprzęcie ,ale czas na zmiany Pozdrawiam MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.