ziarnoo Napisano 19 Marzec 2011 Autor Napisano 19 Marzec 2011 a w niedziele, czyli jutro tez ruszam na pola kolo krakowa. moze jest ktos chetny na wspolny wypad
brudnyharry Napisano 20 Marzec 2011 Napisano 20 Marzec 2011 Witam.Chętnie ,ale za późno przeczytałem bo dopiero dzisiaj.Pozdrawiam
ziarnoo Napisano 20 Marzec 2011 Autor Napisano 20 Marzec 2011 a kiedy dysponujesz czasem. odezwij sie na wowkrk@interia.pl
ziarnoo Napisano 23 Marzec 2011 Autor Napisano 23 Marzec 2011 w czwartek, czyli jutro nastepny wypad. wieczorem oczywiscie pokaze zdjecia co znalezlismy. pozdro chlopaki. KOPCIE ILE SIE DA. ;)
ziarnoo Napisano 27 Marzec 2011 Autor Napisano 27 Marzec 2011 dzisija czyli w niedziele bylo nas 4 z tego forum. efekt to: szklanka od 100 austro wegierskiej, szklanka od 70 austrowegierskiej, 6 zapalnikow m8, troche lusek pociski odlamki SMIECI;( pozdrawiammy, jutro czyli poniedzialek chyba nastepny wypad.
ziarnoo Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Napisano 1 Kwiecień 2011 piatek.bylismy 30 kilometrow kolo krakowa, pojechalismy we trzech. znalezlismy: 3 szklanki od setki aystrowegierskiej, 5 szklanek od 70_tki austrowegierskiej, zapalnik od setki. 2 zapalniki od m5. zapalnik duzego kalibru-chyba pcisk burzacy. stalowy zaplnik aystrowegierski. kulki od szrapnela luski pocziski i jakies pierdoly. pozdrawiam.zdjecia wkleje jutro
KlemenS Napisano 26 Maj 2011 Napisano 26 Maj 2011 Pytanie tylko gdzie? Bo Jura blizej Krakowa, jest juz strasznie dziurawa.Ja narazie nie mam zadnego pomyslu :)
margor Napisano 26 Maj 2011 Napisano 26 Maj 2011 Dokładnie, chodząc w niektórych miejscach koło Krakowa ostatnio więcej obcych dziur zakopuję niż swoich wykopuję - powoli robi się to nudne :(Proszę o zwracanie uwagi na takie drobne rzeczy. Pozdrawiam.
mescalero Napisano 27 Maj 2011 Napisano 27 Maj 2011 no mozna pod Olkusz do lasow albo pod Miechowjak sie chce to zawsze gdzies mozna bez nastawiania sie na bursztynowe komnaty i kasy pulkowetez chetnie w niedziele od switu bym sie przylaczyl na pln od Krakowapzdr
KlemenS Napisano 27 Maj 2011 Napisano 27 Maj 2011 Ok wiec jest nas 4:brudnyharry, barov, margor i ja, chociaz i tak pewnie ktos sie nie zjawi. Trzeba kierunek obrac, czemu z gory zakladacie pln, a nie np pld? Chociaz wiem ze jeden z Was jest z okolic Skaly wiec pewnie nie dojedzie do Krk specjalnie.I ktora h wyjazdu? Bo mi z samego ranka tez nie pasuje, ale czas mam do poznej nocy.
arkoo2 Napisano 27 Maj 2011 Napisano 27 Maj 2011 Witam !5ty się zgłasza z Bieńczyc,jestem nowy na forum ,coś tam już kopałem ale samemu smutno ,odezwę się do Barova na gg.
KlemenS Napisano 27 Maj 2011 Napisano 27 Maj 2011 Z kolega Mescalero wstepnie rozmawialismy o miejscowce i prawdopodobnie w ndz padnie na najblizsze okolice Olkusza.Takze jesli ktos ma ochote, niech da mi znac na maila wraz z nr tel, cala reszte sie uzgodni: siemens11@interia.pl
brudnyharry Napisano 27 Maj 2011 Napisano 27 Maj 2011 Witam.Podobnie jak kolega mescalero wolałbym o świcie.Może być nawet Miechów.
KlemenS Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 Kolejny wypad w weekend sie szykuje (ndz). Tym razem okolice Pilicy:) kto chetny, niech da znac.
ziarnoo Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Napisano 8 Czerwiec 2011 witam, ja moge w niedziele kopac, tylko nie wiem o ktorej wruce z gdanska;)
Ayahuasqueros Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 WitamWidze że zapuszczacie się w moje rejony :). Macie już jakieś konkretne miejsce ustalone?P.S Może się spotkamy gdzieś w lesie.
ziarnoo Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Napisano 8 Czerwiec 2011 to jak bedzie panowie, kopiemy cos w ta niedziele czy nie. ja bede w krakwoie jakos wczesnie rano, ale mi to nie przeszkadza, moge kopac i chce kopac. podaje sqwoj numer 661 159 115. kuba albo mail wowkrk@interia.pl pzdr
KlemenS Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Pytanie jeszcze czy inni chca kopac z Toba:DAyahuasqueros miejsce to scisla tajemnicza, abys pulapek nie pozakladal.
ziarnoo Napisano 9 Czerwiec 2011 Autor Napisano 9 Czerwiec 2011 klemens co ty wogule piszesz o co ci chodzi? ja jak i pewnie inni nic z tego nie zrozumieja. 0_o o_0
ziarnoo Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Napisano 18 Czerwiec 2011 a-ha i cisza. zarzucasz mi na forum ze ludzie nie ccha ze mna ejzdzic. UZASADNIJ SWOJA WYPOWIEDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chodzący Napisano 16 Lipiec 2011 Napisano 16 Lipiec 2011 Serdeczni wszystkich pozdrawiam. Jestem świeżakiem. Chętnie dołączę do wyprawy, dysponuje własnym transportem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.