Skocz do zawartości

kopanie w weekend w krakowie.

ziarnoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
w czwartek, czyli jutro nastepny wypad. wieczorem oczywiscie pokaze zdjecia co znalezlismy. pozdro chlopaki. KOPCIE ILE SIE DA. ;)
Napisano
dzisija czyli w niedziele bylo nas 4 z tego forum. efekt to: szklanka od 100 austro wegierskiej, szklanka od 70 austrowegierskiej, 6 zapalnikow m8, troche lusek pociski odlamki SMIECI;( pozdrawiammy, jutro czyli poniedzialek chyba nastepny wypad.
Napisano
piatek.bylismy 30 kilometrow kolo krakowa, pojechalismy we trzech. znalezlismy: 3 szklanki od setki aystrowegierskiej, 5 szklanek od 70_tki austrowegierskiej, zapalnik od setki. 2 zapalniki od m5. zapalnik duzego kalibru-chyba pcisk burzacy. stalowy zaplnik aystrowegierski. kulki od szrapnela luski pocziski i jakies pierdoly. pozdrawiam.zdjecia wkleje jutro
  • 1 month later...
Napisano
Dokładnie, chodząc w niektórych miejscach koło Krakowa ostatnio więcej obcych dziur zakopuję niż swoich wykopuję - powoli robi się to nudne :(
Proszę o zwracanie uwagi na takie drobne rzeczy. Pozdrawiam.
Napisano
no mozna pod Olkusz do lasow albo pod Miechow
jak sie chce to zawsze gdzies mozna bez nastawiania sie na bursztynowe komnaty i kasy pulkowe

tez chetnie w niedziele od switu bym sie przylaczyl na pln od Krakowa

pzdr
Napisano
Ok wiec jest nas 4:
brudnyharry, barov, margor i ja, chociaz i tak pewnie ktos sie nie zjawi. Trzeba kierunek obrac, czemu z gory zakladacie pln, a nie np pld? Chociaz wiem ze jeden z Was jest z okolic Skaly wiec pewnie nie dojedzie do Krk specjalnie.
I ktora h wyjazdu? Bo mi z samego ranka tez nie pasuje, ale czas mam do poznej nocy.
Napisano
Witam !
5ty się zgłasza z Bieńczyc,jestem nowy na forum ,coś tam już kopałem ale samemu smutno ,odezwę się do Barova na gg.
Napisano
Z kolega Mescalero wstepnie rozmawialismy o miejscowce i prawdopodobnie w ndz padnie na najblizsze okolice Olkusza.
Takze jesli ktos ma ochote, niech da mi znac na maila wraz z nr tel, cala reszte sie uzgodni: siemens11@interia.pl
  • 2 weeks later...
Napisano
to jak bedzie panowie, kopiemy cos w ta niedziele czy nie. ja bede w krakwoie jakos wczesnie rano, ale mi to nie przeszkadza, moge kopac i chce kopac. podaje sqwoj numer 661 159 115. kuba albo mail wowkrk@interia.pl pzdr
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie