ziarnoo Posted February 24, 2011 Author Share Posted February 24, 2011 witam, moze jest ktos chetny z kolegow pojechac gdzies pokopac w ten weekend? mozna jechac na 1 wojne na 2 ale mi to jest obojetne.wazne zeby sie gdzies ruszyc i cos znalezc.pozdrawiam piszcie na maila wowkrk@interia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
cupek6 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Chyba nie będzie wielu chętnych .Komu się chce machać kilofem ? Już blisko do wiosny , też się nie mogę doczekać .Pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 a jednak, jeden chetny sie juz nalazl, wiec pewnie jutro albo w niedziel wypad na 1 wojne pod krakow. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodzu_ Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Witojcie i jak wypad bylo co, ziemia zmarznieta i to solidnie. Osobiscie poczekam na odwilz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cupek6 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Też jestem ciekaw , ale tak jak Wodzu_ ,jeszcze poczekam . A propos wypadu... Może Wodzu" w końcu uskutecznimy jakiś wspólny wypad ? Oczywiście jak warunki będą lepsze . GG Ci wysłałem ale się nie odezwałeś . Pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac3 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Ja próbowałem sprawdzać grunt patykiem - ale, jak kolega napisał, trzeba tu kilofa. Już niedługo, mam nadzieję :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodzu_ Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Witajcie cupek6 sorki zagoniony jestem ostatnio jak sie ociepli ruszymy w plener ma pare miejsc wartych spradzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodzu_ Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Pytanie ryl ktos na starym lotnisku w czyzynach Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 to jak panowie, pokopiemy cos razzem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlemenS Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Troche mnie bawia te tytuly wspolnych Krakowskich wypadow:)to miasto ma jakis ewidentny problem z tym, bo w innych go brak.Osobiscie tylko z 1 osoba sie ustawilem na wyjazd w teren z forum, a pisalem z kilkoma ktorzy wyrazali pelna gotowosc, a pozniej okazywalo sie ze nagle cos im wypadlo.Co do gadania ze pogoda kiepska, albo ziemia zamarznieta to tez takie marudzenie. Fant wykopany pod Krakowem ok. 3 tyg temu, 2 tyg tez cos z I wojenki wyskoczylo, wiec jednak jesli sie tylko chce, to mozna prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac3 Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Pewnie, że można ale my centusie chcemy zaoszczędzić na kilofach :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 witam klemens forel, ja z forum spotkalem sie z dwoma osobami na kopanie. mi nie straszna pogoda ani bloto ani chaszcze i dysponuje duza iloscia czasu. odezwij sie do mnie na maila wowkrk@interia.pl coraz ladniej robi sie na polu wiec mozna wyskoczyc gdzies ten weekend. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 12, 2011 Author Share Posted March 12, 2011 niedziela 13.03.2011. jade z jednym kolega na wykopki na 1 wojne gdzies kolo krakowa. wymarsz o 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac3 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 A ja zacząłem o 6-tej. Ręce bolą, bo to pierwszy raz i nieprzyzwyczajone. Myślicie, że sam byłem? Co chwilę się na kogoś natykałem - a to spóźnieni kochankowie wracający z imprezy chyba a to chmara fotografów co na wschód słońca wyszła. Ale w sumie nie ma jak się poruszać trochę z rana. Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 my juz wrucilismy, znalezlismy troche fantow z 1 wojenki. zdjecia wkleje potem. pozdrawiamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mescalero Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 ale kiedy potem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 weekendowe wykopki, kolo krakowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 weekendowe wykopki, kolo krakowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 weekendowe wykopki w krakowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 14, 2011 Author Share Posted March 14, 2011 i cisza..... jak czyscicie kielichy ze szrapneli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 16, 2011 Author Share Posted March 16, 2011 caly czas cisza a ja juz planuje nastepny wypad;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 w czwartek odbyl sie nastepny wypad. bylo spoko i cos sie znalazlo. wieczorem dalsza relacja opowiesci. i fotorelacja. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 w czwartek wyszly czesci od t34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.