Skocz do zawartości
  • 0

trzy niesmiertelniki niemieckie

sid30

Pytanie

Napisano

witam :) prosiłbym o pomoc w rozszysforowaniu trzech blaszek :) Tylko proszę nie mówcie mi że sam sobie mam je odczytać :(( i nie podawajcie mi strony obcojęzycznej dot. blach :((( może i jestem jakiś mało zorgarnięty ale już tam byłem i ni cholery nic nie mogłem zrozumieć :)))
dzieki za pomoc

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam :) prosiłbym o pomoc w rozszysforowaniu trzech blaszek :) Tylko proszę nie mówcie mi że sam sobie mam je odczytać :(( i nie podawajcie mi strony obcojęzycznej dot. blach :((( może i jestem jakiś mało zorgarnięty ale już tam byłem i ni cholery nic nie mogłem zrozumieć :)))
dzieki za pomoc

Napisano
Pierwsza blaszka:
- czwarta kompania 338 zapasowego batalionu piechoty
- numer żołnierza 5334
-grupa krwi A

Druga blaszka:
-sztab 29 zapasowego batalionu piechoty
-numer żołnierza 194
-grupa krwi 0
Napisano
nadwojciech :)) jak bys tu był to bym cie wysciskał i buzi dał :)))))) dzieki !! a ta trzecie to tak usiłowałem i mi jakoś wychodziło ze obsługa naziemna lotniska w jesau
Napisano
coriolan prosiłem w pierwszym moim wpisie o nie podawanie linków do stron o blaszkach bo i tak nic z nich nie moge zrozunieć, gdybym coś z nich kumał to nie prosił bym o pomoc w ich odczytaniu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie