kindzal Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 W kazdym narodzie sa rowni i rowniejsi, dobrzy i zli, zdrajcy i bohaterowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Tak tylko kindzal dyskusja akurat dotyczy nie wszystkich nacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Nie ukrywam swoich antypatii w stosunku do Izraelczyków .Mam takie samo prawo jak oni ma mają w stosunku do narodu Węgierskiego.Moje pochodzenie jest Węgierskie ,ale czuję sie PolakiemNie wiem jedynie jednego.Czemu nie lubimy tej grupy etnicznej???Oraz dlaczego nie można po nich pojezdzic"Kto to zmieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Też nie pałam sympatią do rzeczonego ludu,powiedziałbym więcej ale zważywszy na regulamin forum odpuszczę sobie te serdeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Może to nastawienie zmieni kolejna rewolucja.......? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e-NDek Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Panie Brodaamora !Ledwiem przebrnął przez te sprawozdanie Pańskie !A juści, Zarówno Podole; jak i Polesie i Im podobne pozostałe kresowe tereny ... stały się widownią krwawych porachunków dobrosąsiedzkich.Ciekaw jestem; jak Rzymianom udawało się utrzymywać w ryzach tak rozległe Państwo" sięgające granic Szkocji ?Żadnych powstań, bitew, zasadzek ?Ciekawe, bardzo ciekawe.Jak to było możliwe ? A może byli aż tak dobrymi Wujkami, rozdającymi cukierki podbitym Ludom, że żadna forma protestu" nie wchodziła w grę ?A co do Nacji"; to na znak bólu po represjach doznanych przezeń, powinniśmy zacząć chyba popełniać błąd ortograficzny ?Może taki protest odniósłby jakiś oddźwięk ?A że jedna litera więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.