sten Napisano 23 Luty 2011 Autor Napisano 23 Luty 2011 Ave,czy to jest mundur Kawalerzysty?zaprponowano mi ten zestaw,ale 20.ooo to chyba lekkie przegiecie?
acer Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 20000 przegięcie ?Jeżeli choć część rzeczy ze zdjęcia jest oryginalna to nie jest przegięcie...Kiedyś oryginalny beret przedwojennego pancerniaka poszedł za 11000... Jeżeli szabelka oryginalna to już nastepne kilkanaście tysięcy, mundur kilka tysięcy... czapka podobnie...kabura do Visa conajmniej kilka ładnych tysięcy...Jeżeli oczywiście byłyby to oryginały...
Czołg_7TP Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 Gdyby wszystko było w oryginale i tak jak być powinno, to cena nie jest taka kosmiczna.Jednak tak jak piszą poprzednicy, potrzebne są dokładne zdjęcia:1 szabli2 kabury !3 odznaka awers + rewers z nakrętką4 czapka + orzełek5 stempli na wewnętrznych stronach kurtki i spodniTo chyba są najistotniejsze elementy, które składać się mogą na taką cenę.
ziarnoo Napisano 24 Luty 2011 Napisano 24 Luty 2011 tych zeczy w takich stanach jest juz coraz mniej,wiec warto kupic nawet za ta cene, bo to inwestycja na przyszlosc;)a polskich zeczy tym bardziej jest najmniej
zbyniek Napisano 24 Luty 2011 Napisano 24 Luty 2011 ziarnoo, jak tak mocno zależy Ci na wpisie w wątku, to postaraj się chociaż żeby nie było to masło maślane, i mnie błędów rób bo cała Polska widzi jak długa i szeroka. Co tu dużo marudzić.... mimo, że cena nie jest niska jak dla przeciętnego śmiertelnika w tym kraju to sądzę, że warto zaopatrzyć się w ów piękny zestaw, tym bardziej, że są to orginały w stanie muzealnym i pewnie z ciekawą historią. pozdr
Pytanie
sten
Ave,
czy to jest mundur Kawalerzysty?
zaprponowano mi ten zestaw,ale 20.ooo to chyba lekkie przegiecie?
44 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.