Gniewkos Napisano 22 Luty 2011 Napisano 22 Luty 2011 Ok o jakość się nie martw:) ok to tutaj nie będę wklejał choć nie ukrywam, że przy okazji chciał bym się dowiedzieć czegoś o danej sztuce monetki!pozdro!
kopijnik2 Napisano 22 Luty 2011 Autor Napisano 22 Luty 2011 wstępna informacja wynika z umieszczenia w strukturze muzeumjeśli moja wrażliwość wyłapie R lub ewenement zaznaczam-----------------np. Kolega Banderas zamieścił falsa - SREBRNEJ BORATYNKIalbo bardziej poprawnie SREBRZONEGO FALSA...Banderasie do wykorzystania te fotki pod Twoim nickiem?-----------------W miarę rozwoju projektu - opisy będą prawdziwsze" - obecnie - każdy obiekt można komentować - co pozwala na wymianę informacji w kontekście konkretnego obiektu...----------------------------Dla osób posiadających skaner i aparat - proponuję doświadczenieposegregować podobne pogonieułożyć na skanerze w grupachpogonią do góry, uporządkować koniki w jedną stronę fotkę orientacyjną pstryknąćwykonać skan kazików...----------------kaziki też będą w swoim" porządku...
banderas Napisano 22 Luty 2011 Napisano 22 Luty 2011 Wszystkie moje fotki przydatne do waszego projektu oczywiście do wykorzystania,po to je wstawiłem.Mocno czasowo brniesz w ten temat-nie zapomnij o obowiązkach ;]Dodam jeszcze fotki paru zakupów.1
Gniewkos Napisano 22 Luty 2011 Napisano 22 Luty 2011 Coś wybrałem nie wiem może się wam przyda jak nie to do kosza!Za jakieś informacje o tych egzemplarzach przy okazji z góry dzięki!pozdro!Nr1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.