nocter Napisano 19 Luty 2011 Autor Napisano 19 Luty 2011 Witam, jestem posiadaczem oryginalnego medalu olimpijskiego z Londynu 1908 r.Medal brązowy, w dyscyplinie water polo. zależy mi na poznaniu wartości tego medalu, czy w tym miejscu mógłby mi ktoś pomóc, ewentualnie wskazać miejsce gdzie taką odpowiedź uzyskam.Zdjęcia dać nie mogę, ale w internecie łatwo znaleźć:) stan oceniam na dobry,leżał w szufladzie przez wiele lat:)
pemko26 Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 Kolego nocter -to niech leży w szufladzie i cieszy oko...Pozdro...
sudajew Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 nie wszyscy mają dusze kolekcjonera:)nocter allegro Ci prawdę powiepzdr.
nocter Napisano 21 Luty 2011 Autor Napisano 21 Luty 2011 Przeszukałem cały internet i nie znalazłem ceny:PNajprawdopodobniej zostanie u mnie, ale chciałem widzieć jak cenne jest to cacko:)
banderas Napisano 21 Luty 2011 Napisano 21 Luty 2011 Brąz zdobyli Szwedzi,znalazłem tylko złoty.http://www.converyauctions.com/BidCat/detail.asp?SaleRef=0003&LotRef=14
nocter Napisano 22 Luty 2011 Autor Napisano 22 Luty 2011 zgadza się, to medal ze Szwecji i dlatego dopuszczam myśl sprzedania go:) Polskiego na pewno bym nie sprzedał.Dziękuje bardzo za pomoc, ja nawet tego nie mogłem znaleźć, może to przez moją niską znajomość angielskiego:/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.