Nadwojciech Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 SS bardziej bym kojarzył z inicjałami właściciela.Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 czy jest on może z aluminium ? wyglada na samoróbkę ...dobra - już wiem z czego jest :) na NO wyczytałem.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 16:54 19-02-2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 przyjmując, że SS, to inicjały właściciela - to Lublin 1942, może się wiązać z jakimś wydarzeniem ważnym dla niego ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadwojciech Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Najprawdopodobniej producent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 i to jest zastanawiające - inicjały MM nie są samoróbką ...teraz tylko moje spekulacje/przypuszczenia :wtórne wykonanie ? może oryginał uległ wytarciu, lub został przeszlifowany. Na tej podstawie wykonał ktoś samoróbkę dla siebie ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadwojciech Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Myślę że ktoś zakupił sygnet producenta sygnującego swój wyrób M.M.A zdobienia widoczne na zewnątrz to już zrobione na zamówienie kupującego lub wykonane przez posiadacza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.