maciek_zagroba Napisano 19 Luty 2011 Autor Napisano 19 Luty 2011 Witam!Od razu przepraszam za jakość zdjęcia, takie tylko dostałem...Mam okazję kupić ten talerz, ale no właśnie... Czy jest to rzadka sztuka? Czy populares"? Ile jet mniej więcej warty? Lub ile mogę za niego zaproponować...?Z góry dziękuje!
maciek_zagroba Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 Oczywiście że jestem pasjonatem! Dlatego nie zamierzam żałować temu Panu bo szanuję jego postawę! A taki fant przydałby się na półce...;)
maciek_zagroba Napisano 19 Luty 2011 Autor Napisano 19 Luty 2011 Witam!Od razu przepraszam za jakość zdjęcia, takie tylko dostałem...Mam okazję kupić ten talerz, ale no właśnie... Czy jest to rzadka sztuka? Czy populares"? Ile jet mniej więcej warty? Lub ile mogę za niego zaproponować...?Z góry dziękuje!
franek8723 Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi na moje oko talerz z niemieckiej kantyny wermacht
ad Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 Talerz kantynowy WH sygnowany ALTSCHONWALD - BAVARIA 1940. Zwykły populares bez większego zainteresowania.Za fatygę możesz kumplowi postawić browara i żeby nie był stratny odstąpić talerz z kuchennego regału.
maciek_zagroba Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 Problem jest taki że talerz należy do dziadka jego dziewczyny a on twierdzi że dostał go od niemieckiego oficera podczas wycofywania się wojsk... I teraz mówi e to dla niego pamiątka... a za pamiątki ludzie sobie liczą...;) Ale dziękuje za wszystkie odpowiedzi! Jeśli uda mi się go nabyć to wrzucę zdjęcia lepszej jakości;)
Pytanie
maciek_zagroba
Witam!
Od razu przepraszam za jakość zdjęcia, takie tylko dostałem...
Mam okazję kupić ten talerz, ale no właśnie... Czy jest to rzadka sztuka? Czy populares"? Ile jet mniej więcej warty? Lub ile mogę za niego zaproponować...?
Z góry dziękuje!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.