Skocz do zawartości

Wykrywacz na duże przedmioty

krzys-kf

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Poszukuję wykrywacza na duże przedmioty począwszy od hełmów, wiaderek, garnków, bagnetów itp. Wykrywacz powinien dyskryminować lub mieć możliwość ustawienia dyskryminacji na małe cele takie jak łuski, odłamki, wszelkiego rodzaju śmiecie.
Napisano
Możesz też w statyku z dyskryminacją zwiększyć poziom dyskryminacji pokrętłem o nazwie Dyskryminacja. Efekt ten sam.
Napisano
Armand- pisząc ''statyk'', masz na myśli VLV-a ?
Jeżeli tak, to z jakiej odległości ''statyk'' złapie hełm W GRUNCIE, jeżeli dyskryminacja bedzie ustawiona na odrzucanie łusek , odłamków, i innych drobiazgów ?
PS. Nie pytam złośliwie, ani nie szukam problemów...chcę po prostu wiedzieć.
Napisano
smętek lub może traper albo saper ze stajni Midasa przeznaczenie tez na militarke większą a i z kupnem nie ma problemu na alledrogo firma sprzedaje ...

pozdr
Napisano
Zastanawiam się nad TM 808. Interesują mnie wykrywacze które podobnie odrzucają drobnice jak TM. Nie koniecznie taki głęboki.
Napisano
A TM 808 nie jest przez przypadek bez dyskryminacji?
Nie łapie każdego żelastwa? Słyszałem opinie że lubi małe odłamki i łuski, na ile to prawda to nie wiem.
Pytam bo nie chodziłem z tym sprzętem ale przymierzam się po woli do jego zakupu.
Napisano
A TM 808 nie jest przez przypadek bez dyskryminacji?
Nie łapie każdego żelastwa?"
Ma łapać każde żelastwo ale dopiero od pewnej wielkości.
Napisano
Na razie to trenuje ale znajomy miał i nie narzekał.Tylko z kopaniem było nie raz dużo roboty.Jak jest ładnie nastawiony tak jak w instrukcji to ładnie bierze.Tylko z małymi rzeczami jest problem i najlepiej mieć na kolor żeby czegoś cennego nie przeoczyć.
Napisano
Tylko z małymi rzeczami jest problem i najlepiej mieć na kolor"
To znaczy nie ma problemu z małymi rzeczami:)O to chodzi żeby nie widział małych przedmiotów.
Napisano
Traper/Midas mają duży zasięg,tam wystarczy unieść sondę na 30-35 cm i bierze same ,,gabaryty,,. Reagujesz wtedy tylko na mocne sygnały. Cena nie wygórowana w stosunku do innych zagranicznych prześlicznych cudów. Co ważne ,nie psują się a nawet gdyby to naprawa max 50zeta,gwarancja 3 lata .
Pozdro
Napisano
A jak sobie radzą te dwa wykrywacze Traper/Midas z małymi śmieciami. W miejscach takich jak spalonki gdzie jest wiele śmieci takich jak kawałki blaszek cynkowych, kawałki drutuw i inne. Czy da się te śmieci z dyskryminować.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie