Jump to content

omega 8000 dyskryminacja

mlody pomern

Recommended Posts

Witam, też jestem świeżym posiadaczem omegi. Powiedz kolego na jakich chodzisz ustawieniach i jak przeprowadzasz strojenie do gruntu, bo to automatyczne to trochę lipa. Ale generalnie polecam ten sprzęcik, po przesiadce z kanarka teraz trzeba się nakopać więcej.
Pozdrawiam

Witam, ja używam cewki 11DD, dyskryminacja - 26,częstotliwość -3, ton -d3.czułość jak największa od 70 do max .można zejść z dyskryminacji tak aby nie pokazywał gwoździ i innych drobnych przedmiotów żelaznych,wtedy sam decydujesz czy kopać czy nie charakterystyczny niski ton.i jak kolega Liberty powiedział najlepszą cenę daje firma z piaseczna.
a co do sprzętu to lekki,mało bateriożerny ( 1x 9volt ) 2x gniazdo słuchawkowe.jedyne czego mi brakuje to brak podświetlania, ale pracuję już nad tym szczegółem jak i nad słuchawkami bezprzewodowymi taka mała modyfikacja,co do zasięgów to nie odbiega od innych wykrywaczy w tym przedziale cenowym.mam whitsa xlt i kosmicznej różnicy nie ma.
pozdrawiam

ja chodze na dysk.18 czulosc 95-99 na kopytku lapie duze stare gwozdzie ale nie pomija cieniutkich sreberek,kolega z terra70 takie same osiagniecia ,koles z f75 na limitowanej wersi ze snajperka zdziwil sie jak wyciagnalem moniaki po nim

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information