mlody pomern Napisano 18 Luty 2011 Autor Napisano 18 Luty 2011 prosze o opinie na jakiej dyskryminacjii chodzic po lesie i polu . na dyskryminacji 40 smialo pokazal stalowa klamre
Bartek11 Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Możesz coś kolego więcej powiedzieć o tym sprzęcie.Jak z zasięgiem i dyskryminacją ?Ile teraz kosztuje ten sprzęt ?
staregraty Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Witam, też jestem świeżym posiadaczem omegi. Powiedz kolego na jakich chodzisz ustawieniach i jak przeprowadzasz strojenie do gruntu, bo to automatyczne to trochę lipa. Ale generalnie polecam ten sprzęcik, po przesiadce z kanarka teraz trzeba się nakopać więcej.Pozdrawiam
jan-80 Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Kolego Bartek11 sprzęcik kosztuje w pewnym sklepie internetowym ok 1900-2000 złoty.
emes Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Szukając monet ustaw dyskryminację na 16,ominiesz drobne żelazne śmiecie...trzeba też kopać sygnały foil/nickel - wychodzą wtedy czasem cienkie sreberka
Grzegorz42 Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Witam, ja używam cewki 11DD, dyskryminacja - 26,częstotliwość -3, ton -d3.czułość jak największa od 70 do max .można zejść z dyskryminacji tak aby nie pokazywał gwoździ i innych drobnych przedmiotów żelaznych,wtedy sam decydujesz czy kopać czy nie charakterystyczny niski ton.i jak kolega Liberty powiedział najlepszą cenę daje firma z piaseczna.a co do sprzętu to lekki,mało bateriożerny ( 1x 9volt ) 2x gniazdo słuchawkowe.jedyne czego mi brakuje to brak podświetlania, ale pracuję już nad tym szczegółem jak i nad słuchawkami bezprzewodowymi taka mała modyfikacja,co do zasięgów to nie odbiega od innych wykrywaczy w tym przedziale cenowym.mam whitsa xlt i kosmicznej różnicy nie ma.pozdrawiam
mlody pomern Napisano 18 Luty 2011 Autor Napisano 18 Luty 2011 dziekuje za opinie . dodam ze chodze na standardowej cewce i fabrycznej czestotliwosci i tonacji . zasiegi piekne , prosty w obsludze , leciutki . wspanialy sprzet . brak tylko potencjometru glosnosci .
FAGIL Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 ja chodze na dysk.18 czulosc 95-99 na kopytku lapie duze stare gwozdzie ale nie pomija cieniutkich sreberek,kolega z terra70 takie same osiagniecia ,koles z f75 na limitowanej wersi ze snajperka zdziwil sie jak wyciagnalem moniaki po nim
Bartek11 Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 Czyli sprzęcik na militaria też godny polecenia ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.