kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 dość głeboko dekiel w resztkach zielonej farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 ale jeszcze nie koniec,coś zalega głębiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 i zaś badziejstwo,ale dołek na stojąco po pas (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 standard przy ruskach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 i takie nudy ruskie mieli (:nie tylko rozbieranie zegarków na trybiki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 i kolejna ziemianka ale tym razem ze szkłem i porcelaną w kawałkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 i efekt końcowy dołka (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 i efekt końcowy dołka (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 Włoska pasta do zębów,niech nikt nie myśli że ruski naród brudny i w paszczy nie myty (;(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 a tu klucz do sedna całych wykopków (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 w kolejnej ziemiance wołam pomocy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 koledzy pospieszyli i pomogli,bom osłabł jakoś (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 ...chyba nie pojedziem (:trzeba by posmarować przed... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 i korba Shimano,made in Japan,tylko łańcuch się skończył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 i team w całości,za aparatem tylko Odra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Mam nadzieję że te doły zostały zasypane;] ..Fajne fanty no i sniegu 0 też tak chciałbym:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Sover ma potencjał...darz grunt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Witam! Fajne fotencje! Fanty tez nie gorsze. Tak trzymać(-; Byle do wiosny(-; Tadeks6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Kolego kondrat GT to GT, dzięki za ustawienia. Byłem ze szagrem w lesie, on Teosro Vaquero, ja Minelabek. Ja znalazłem to http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum25/urobek.jpgJaa szwagier dwie łuski, najbardziej mnie zaskoczył 1 grosz przedwojenny na głebokości sztychu szpadla.Super fanty kopiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum25/urobek.jpgskonociłem link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korba1 Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Fajne fanty,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Pamiętam jak mój ojciec robił takie wachadłówki" z łyżek...GT to GT :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 a prosze bardzo kolego morfeusz,polecam się na przyszłość,sezon u mnie już dawno w pełni i nic jak tylko czekać wiosenki to po polach będzie można pozamiatać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 23 Marzec 2011 Autor Share Napisano 23 Marzec 2011 Witam,po nieobecności myśle że usprawiedliwionej,ale wiosna w oczy zagląda i trudno sie jej oprzeć i w domu przed kompem siedzieć...zaś ryskie dołki trzepaliśmy i efekty zaraz na fotkach,trzy wypady i kilka takich po troszeczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 23 Marzec 2011 Autor Share Napisano 23 Marzec 2011 ...podkład alu do patki podoficera luftwaffe z dziurkami na mewki...do tego emblemat rowerowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.