Winiu17 Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 Że dziennie 30 , 40 sztuk guziczków wyciągasz to musisz wtrawiać chyba na dobre pola pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 18 Luty 2011 Autor Share Napisano 18 Luty 2011 Poletka trafiona całkiem przypadkowo w zeszłym roku,pojechałem z kolesiem na militarke,ja z nowym GT a on Tesoro Cibola,stare miejsce nowy sprzęt,ale po godzinie tylko troche koloru i tyle,koleś zniechecony wyszedł zakosem na pole i trafił zaraz grosza z Księstwa Poznańskiego...co mnie zmobilizowało aby swoich sił na polu sprubowac,efekty nie trzeba było długo czekać,12 boratynek,1 SAP,kilka einen thaler i inne...i tak się zaczeła moja przygoda z polem,bo z HS3 nie miałem szans,po Niedzieli pochwale się moim klaserem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 18 Luty 2011 Autor Share Napisano 18 Luty 2011 Tu prosze jeszcze na szybko zbiory GT,te pokreślone to od kogoś a reszta znaleziona.Pogryziona majówka-polemalutka wronka kombatancka-poleokrągłe majówki alu i jedna mosiężna-poleto z kamykami czerwonymi-polereszta w starych miejcach po HS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 18 Luty 2011 Autor Share Napisano 18 Luty 2011 a to jak się komuś trafi to nie wyżucać,włoska blaszka,wzór z 1 wojenki,napisy widać dopiero po oliwce...też ze śmietnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 18 Luty 2011 Autor Share Napisano 18 Luty 2011 a to najlepsze (;,jeszcze przed czyszczeniem,trafiłem to w 10minut,wzorowego kierowcy było siedem,ale reszta stalówki,jest jeden amulet za sporty zimowe z ULLREM,skandynawski bóg zimy,reszta bez komentarza...a po wronke z tej jednej jeszcze wróce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pako151515 Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 Szczęka mi opadła za kare dajesz mi na lekarza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody pomern Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 Kolego, pikne fanty, a piszę w konkretnej sprawie! jakiej wielkości są włoskie blaszki?? bo mam coś podobnego ino w miejscach dziurek widać gwiazdki * ? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 kolego kondrat w jakim rejonie wyszły te odznaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 Chyba kupuję GT... znajdki super i pokaz monetki Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sensej1985 Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 Witam Szanownych kolegów mam pytanie za co i komu(kiedy) był przyznawany amulet za sporty zimowe z ULLREM.Pytam bo też taki znalazłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 18 Luty 2011 Autor Share Napisano 18 Luty 2011 ...kolego Zbyniek,blaszka jest mniej więcej jak obozowe,tylko bardzo cieniutka i właśnie w ten sposób wypełniana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 18 Luty 2011 Autor Share Napisano 18 Luty 2011 ...co do ULLRahttp://www.google.com/search?hl=pl&q=ullr+winter+sportler#sclient=psy&hl=pl&source=hp&q=ullr+&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&fp=4fb54758b4b230de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 18 Luty 2011 Autor Share Napisano 18 Luty 2011 a za walki wyskoczyły w Dolnoślaskim,tyle narazie bo musze jeszcze wronkę wyczesać (:(; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Piękne brochy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 no to jeszcze całość blaszek GT z zeszłego roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 piękna klamerka luftwaffe,akurat tylko ptak ocalał (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 sreberka z ruskich dołków,GT dość ładnie wyłapuje srebro nawet te głebokie (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 i jeszcze troche,klamerki po ruskich łapskach,SS wypiłowana sfastyką ale ogólnie piękna i to model bez sygnatur i mniejszy rozmiarami,Wh też jak widać wytarty srodek ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 ...moje ULLRE tylko dwa z prawej z GT a pierwszy HS3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 tyłki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 a to z Halbe...dusza na ramieniu ale warto było choć raz tam być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 jutro jade poborować to może będzie coś na świeżo...pozdrawiam wszystkich krzakołazów i polne myszy (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemko26 Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Pozdro pozdro życzę udanych łowów ...fanty super.Zdrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 fajne nieśmiertelniki pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.