bartek91 Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 Witam, jestem tu nowy i mam takie małe pytanie: znalazłem stare monety, czy ktoś mógłby mi powiedzieć co to za monety i ile są warte? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Jak jesteś nowy - witaj - wypadałoby sie najpierw rozejrzeć po Forum, a szczególnie po działach, jakie się tu znajdują.TAK, możemy powiedzieć, co to są za monety - ale nie na Głównym, bo nie od tego ono jest.Mamy dwa działy ID - w tym jeden do ID numizmatów.Raczej NIE - zasadniczo nie podajemy wartości monet, bo chyba nikt z nas nie ma dyplomu czy patentu rzeczoznawcy.Zawsze sam możesz sobie sprawdzić wartość monety na serwisach aukcyjnych itp - mając wiedzę, co to za monety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 wątek przeniesiono na numizmaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.