domin212 Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 cześc jestem nowy na forum pochodze z okolic Grudziądza niedaleko miasta Nowe i nie wiem gdzie są tam fajne miejscówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 to jak jesteś nowy - rozejrzyj się po Forum, zobacz jakie mamy działy ... bo chyba coś ci się pomyliło ...-pozdro- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszdzialo Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Szukaj a znajdziesz????Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTom Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Początki zawsze są owocne. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarnoo Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 witam, ja mam rodzine w grudizadzu i bylem teraz u nich na kilka dni i kopalem na cytadeli. jakies luski monetki, ale nic innego. bo tez troch e nie wiedzialem gdzie kopac. CHLOPaKI POMUZCIE KOLEDZE zdradzcie jakas miejscowke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 nie no, to żarty jakieś chyba ...wątek (na razie) przenoszę do Miejsca warte odwiedzenia"------------------------------------------------------ziarnoo - ty czytasz czasem to co napiszesz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menzo Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Hehe, no jesli miejscówka jest naprawde dobra to nikt Ci jej nie zdradzi kolego. Szukaj sam, studiuj mapy odwiedzaj biblioteki a coś trafisz napewno. Dodam że są pd Grudziądzem miejscówki naprawde zacne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.