domin212 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 cześc jestem nowy na forum pochodze z okolic Grudziądza niedaleko miasta Nowe i nie wiem gdzie są tam fajne miejscówki
tyfus Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 to jak jesteś nowy - rozejrzyj się po Forum, zobacz jakie mamy działy ... bo chyba coś ci się pomyliło ...-pozdro-
ziarnoo Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 witam, ja mam rodzine w grudizadzu i bylem teraz u nich na kilka dni i kopalem na cytadeli. jakies luski monetki, ale nic innego. bo tez troch e nie wiedzialem gdzie kopac. CHLOPaKI POMUZCIE KOLEDZE zdradzcie jakas miejscowke.
tyfus Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 nie no, to żarty jakieś chyba ...wątek (na razie) przenoszę do Miejsca warte odwiedzenia"------------------------------------------------------ziarnoo - ty czytasz czasem to co napiszesz ?
Menzo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Hehe, no jesli miejscówka jest naprawde dobra to nikt Ci jej nie zdradzi kolego. Szukaj sam, studiuj mapy odwiedzaj biblioteki a coś trafisz napewno. Dodam że są pd Grudziądzem miejscówki naprawde zacne :)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.