domin212 Napisano 14 Luty 2011 Autor Napisano 14 Luty 2011 cześc jestem nowy na forum pochodze z okolic Grudziądza niedaleko miasta Nowe i nie wiem gdzie są tam fajne miejscówki
tyfus Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 to jak jesteś nowy - rozejrzyj się po Forum, zobacz jakie mamy działy ... bo chyba coś ci się pomyliło ...-pozdro-
ziarnoo Napisano 15 Luty 2011 Napisano 15 Luty 2011 witam, ja mam rodzine w grudizadzu i bylem teraz u nich na kilka dni i kopalem na cytadeli. jakies luski monetki, ale nic innego. bo tez troch e nie wiedzialem gdzie kopac. CHLOPaKI POMUZCIE KOLEDZE zdradzcie jakas miejscowke.
tyfus Napisano 15 Luty 2011 Napisano 15 Luty 2011 nie no, to żarty jakieś chyba ...wątek (na razie) przenoszę do Miejsca warte odwiedzenia"------------------------------------------------------ziarnoo - ty czytasz czasem to co napiszesz ?
Menzo Napisano 7 Marzec 2011 Napisano 7 Marzec 2011 Hehe, no jesli miejscówka jest naprawde dobra to nikt Ci jej nie zdradzi kolego. Szukaj sam, studiuj mapy odwiedzaj biblioteki a coś trafisz napewno. Dodam że są pd Grudziądzem miejscówki naprawde zacne :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.