Brzęczyszczykiewicz Napisano 28 Luty 2011 Napisano 28 Luty 2011 Panowie, większość z Was jest tu od niedawna. Naturalne, że oczekujecie odpowiedzi. Ale przyjmijcie do wiadomości, że na forum jest wyszukiwarka i wystarczy wpisać interesujące słowo a pojawi się ogromna ilość gotowych odpowiedzi lub miejsc w którym ta odpowiedź występuje. P co zadawać w koło te same pytania? Jedyne kogo to nie nudzi, to tacy sami jak Wy z krótkim stażem. Więc będziecie sobie co najwyżej sami nawzajem odpowiadać, co zresztą już ma tu miejsce :)))Najwięcej do powiedzenia na tematy techniczne maja ci, co to dopiero kupili pierwszy wykrywacz i jeszcze guzik wiedzą, bo jest zima. A nawet tacy, którzy jeszcze nie kupili. Przecież to śmieszne.Czytajcie a potem pytajcie, a nie na odwrót.
zielony. Napisano 28 Luty 2011 Napisano 28 Luty 2011 Nie no, ja nie mogę, nastepny temat nam zamkną;)
Faber94 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Napisano 1 Marzec 2011 dobrze więc ja też przepraszam. powinienem był wcześniej przeczytać a później pisać. przynajmniej mam nauczkę. a wracając do wykrywacza jeśli nie proxima to wezmę chyba używana x-terrę 50.pozdrawiam
zielony. Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 O kurcze Faber94, nie o to chodziło, tu nie mozna nikomu dawać nauczki, sprawa przedstawia się tak, że im mniej teoretycznej wiedzy, tym gorzej dla Ciebie, także dużo czytaj, i jeszcze więcej pytaj, pozdrawiam;)
draven85 Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 Faber94 tylko dobrze się zastanów gdzie np w razie awarii naprawisz X50 bo tu może być problem, polecam zgłębić temat serwisu minelaba.
Faber94 Napisano 12 Marzec 2011 Autor Napisano 12 Marzec 2011 Dziękuję wszystkim którzy pomagali mi w wyborze wykrywacza. Wcześniej myślałem o White's XLT ale wziąłem pod uwagę stopień zaawansowania a poza tym jestem tak głodny nowego sprzętu że chyba nie dozbierał bym tych kilkuset złoty. W każdym razie jak już mówiłem dziękuję za pomoc gdyż zdecydowałem się na Rutusa Proximę którego właśnie zamówiłem. Napiszę niedługo jak się sprawuję. Zdrów!
Faber94 Napisano 19 Marzec 2011 Autor Napisano 19 Marzec 2011 Wczoraj doszła Proximę. Dzisiaj byłem w terenie pierwszy raz z tym sprzętem. Wcześniej jedynie przestudiowałem dołączoną instrukcję i ustawienia polecane na tym forum. Byłem ze znajomym jakieś 3 godziny. Dla mnie to był wypad w celu zapoznania się ze sprzętem ale jak na taką formę poszukiwań źle nie jest. Poustawiałem tak jak na forum i kopałem wszystkie sygnały od 0 w górę żeby zobaczyć co na jaką liczbę jest mniej więcej i tym efektem wpadła boratynka 2 łuski i ciekawy guziczek z kwiatem który muszę wrzucić na ID. W każdym razie tak jak mówiliście pewnie z 10-15 godzin w terenie żeby się przyzwyczaić do proximy w jakimś wystarczającym stopniu. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc bo jestem zadowolony z wyboru.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.