Skocz do zawartości

Dylemat

Faber94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie, większość z Was jest tu od niedawna. Naturalne, że oczekujecie odpowiedzi. Ale przyjmijcie do wiadomości, że na forum jest wyszukiwarka i wystarczy wpisać interesujące słowo a pojawi się ogromna ilość gotowych odpowiedzi lub miejsc w którym ta odpowiedź występuje. P co zadawać w koło te same pytania? Jedyne kogo to nie nudzi, to tacy sami jak Wy z krótkim stażem. Więc będziecie sobie co najwyżej sami nawzajem odpowiadać, co zresztą już ma tu miejsce :)))

Najwięcej do powiedzenia na tematy techniczne maja ci, co to dopiero kupili pierwszy wykrywacz i jeszcze guzik wiedzą, bo jest zima. A nawet tacy, którzy jeszcze nie kupili. Przecież to śmieszne.
Czytajcie a potem pytajcie, a nie na odwrót.
Napisano
dobrze więc ja też przepraszam. powinienem był wcześniej przeczytać a później pisać. przynajmniej mam nauczkę. a wracając do wykrywacza jeśli nie proxima to wezmę chyba używana x-terrę 50.
pozdrawiam
Napisano
O kurcze Faber94, nie o to chodziło, tu nie mozna nikomu dawać nauczki, sprawa przedstawia się tak, że im mniej teoretycznej wiedzy, tym gorzej dla Ciebie, także dużo czytaj, i jeszcze więcej pytaj, pozdrawiam;)
Napisano
Faber94 tylko dobrze się zastanów gdzie np w razie awarii naprawisz X50 bo tu może być problem, polecam zgłębić temat serwisu minelaba.
  • 2 weeks later...
Napisano
Dziękuję wszystkim którzy pomagali mi w wyborze wykrywacza. Wcześniej myślałem o White's XLT ale wziąłem pod uwagę stopień zaawansowania a poza tym jestem tak głodny nowego sprzętu że chyba nie dozbierał bym tych kilkuset złoty. W każdym razie jak już mówiłem dziękuję za pomoc gdyż zdecydowałem się na Rutusa Proximę którego właśnie zamówiłem. Napiszę niedługo jak się sprawuję. Zdrów!
Napisano
Wczoraj doszła Proximę. Dzisiaj byłem w terenie pierwszy raz z tym sprzętem. Wcześniej jedynie przestudiowałem dołączoną instrukcję i ustawienia polecane na tym forum. Byłem ze znajomym jakieś 3 godziny. Dla mnie to był wypad w celu zapoznania się ze sprzętem ale jak na taką formę poszukiwań źle nie jest. Poustawiałem tak jak na forum i kopałem wszystkie sygnały od 0 w górę żeby zobaczyć co na jaką liczbę jest mniej więcej i tym efektem wpadła boratynka 2 łuski i ciekawy guziczek z kwiatem który muszę wrzucić na ID. W każdym razie tak jak mówiliście pewnie z 10-15 godzin w terenie żeby się przyzwyczaić do proximy w jakimś wystarczającym stopniu. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc bo jestem zadowolony z wyboru.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie