tytus1957 Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 idą znowu mrozy, pokrywa lodowa zgrubieje, szukam chętnego z dużą cewką" do dokładnego określenia miejsca porzucenia przez niemców czołgu w trzęsawisku. Ja mam zlokalizowane miejsce o boku 50na 100metrów.zwykłym wykrywaczem nie dało rady. W chwili obecnej górna jego część bedzie gdzieś 200cm pod powierzchnią, Jest to miejsce bitwy pancernej w lipcu 44r. w okolicy Mińska Mazowieckiego. pzdr i czekam na info. tytus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 To chyba do działu owarzyskie"No i kolego proponuję też-nie brać do serca wszystkiego co koledzy napiszą na temat poszukiwania czołgów:)A co piszą-wystarczy wklepać temat w wyszukiwarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 Ja bym radził jakiegoś tu-boxa albo ramówke.Duża cewka chwyta wszystko nawet odłamki i myli sygnał a taki tu box tylko duże kawałki metalu.Ja osobiście mam Whiets TM 808 tu box i niby zasięg jest na auto osobowe do 6m jak podaje producent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 Tytus przyślij jakiś namiar - gg albo telefon. Kolega ma Lorenza. Mówiłem mu o Twoim poście i zainteresował się.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1957 Napisano 14 Luty 2011 Autor Share Napisano 14 Luty 2011 Niech napisze na adres który jest dostepny, naszczęście jest kilka osób które uwierzyły, czas ucieka on" jest coraz głębiej a tylko po lodzie można go zlokalizować pzdr Tytus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1957 Napisano 15 Luty 2011 Autor Share Napisano 15 Luty 2011 ..byłem dziś na miejscu, pokrywa lodowa jest gruba i stabilna, gdy przyjdzie odwilż to po ptakach... , na zdjęciu jest pokazane miejscegdzie pod lodem leży w mule czołg. Jest to 200parę metrów od miejsca, gdzie elpasys" w swym wątku ...Blidzkrig... określi śmierć bratanka Geringa. Może to jego czołg tam leży.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian. Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Nie sądzisz chyba, że cały czołg schował się" w miejscu, gdzie pokazałeś na zdjęciu...? Przecież tu rosną drzewa, które nie wyrastają spod wody (czy mułu) 2 metry... Może poszukajcie trochę dalej w głębszych bagnach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo.wpl Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 Nie będę dokładnie pytał a miejsce ale chyba wiem o które chodzi,jak chcesz to daj info kontakt to wybierzemy się z czymś większym,tylko kwestia zgadania 7772896 pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1957 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 może reszta od tej właśnie lufy spoczywa pod powierzchnią wody pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Może...:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1957 Napisano 26 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2016 odgrzewam temat, przez ostatnie dwa lata poziom wody bardzo sie obnizył, byłem wczoraj z druga osobą, która w latach 70 - 80 tych po nim chodziła, strasznie zarosło trzciną, szukam poważnego poszukiwacza ze sprzętem, tak aby ta bryłę żelastwa namierzyc, gdy zima skuje powierzchnię torfowiska, nie ma innej możliwości, pojazd jest napewno, nigdzie nie wyparował, pzdr i czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 26 Wrzesień 2016 Share Napisano 26 Wrzesień 2016 Pisz do Muzeum Eksploracji62-081 Przeźmierowoul. Składowa 40A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.